«

»

HIDROIZOLATII CONDURARU – peste 15 ani de experienta in realizarea lucrarilor de hidroizolatii in constructii civile sau industriale

Share

Compania Conduraru Grup Construct, care detine brandul HIDROIZOLATII CONDURARU, activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale, prin furnizarea si montajul, la nivel national, prin personalul specializat, a sistemelor integrale de hidroizolatii pentru constructii noi sau reabilitarea celor existente: hidroizolatii, termoizolatii, impermeabilizari, sape mecanizate si confectii metalice.

Serviciile oferite de Conduraru Grup Construct  cuprind toata gama de lucrari de termo si hidroizolatii necesare la un imobil construit de la zero, incepand hidroizolatia fundatiei in cele doua faze de radier si pereti pana la cota 0, hidroizolatii la suprastructura, hidroizolatia teraselor circulabile sau necirculabile, sisteme de termo si hidroizolatie pentru terase inversate sau acoperisuri inierbate, precum si lucrari de reabilitare la sistemele deteriorate.

Societatea noastra, care dispune de o vasta experienta in acest domeniu, este certificata ISO 9001 si ISO 14001, ceea ce reprezinta o garantie si o incredere suplimentara pentru clientii nostri.

Compania noastra dispune de toate resursele materiale si umane necesare pentru realizarea lucrarilor de hidroizolatii cu membrane bituminoase, membrane PVC, membrane EPDM, sau a lucrarilor de impermeabilizare cu solutii pensulabile, hidroizolatie bicomponenta sau monocomponenta.

Hidroizolatii Conduraru dispune de personal calificat si de cele mai performante materiale pentru executia unor lucrari de inalta calitate. Suntem aplicatori autorizati pentru punerea in opera a sistemelor: Firestone membrana cauciuc EPDM, membranele bituminoase Soprema, Bauder, General Membrane, Ravaproof, Insutech, membrane poliuretanice, bitum-poliuretan, hidroizolatii lichide, bicomponente sau monocomponente: Ravago, Kraft, Fabryo.

Drept marturie a calitatii lucrarilor executate de societatea Conduraru Grup Construct SRL este portofoliul impresionant de clienti de care dispunem, precum si de numeroase recomandari din partea acestora: antreprenori generali, dezvoltatori imobiliari, asociatii de proprietari sau beneficiari persoane fizice.

Citeste articolul integral aici.

Pentru informatii detaliate, va invitam sa accesati site-ul companiei www.hidroizolatii-conduraru.ro

SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL
Str. Utiesului, nr.15, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0759.590.000 / 0721.724.104 / 0756.724.104
E-mail: office@hidroizolatii-conduraru.ro / ciprian@conduraru-grup.ro
Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro

Hidroizolatii Conduraru – calitate pentru viitor!

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/12/01/hidroizolatii-conduraru-peste-15-ani-de-experienta-in-realizarea-lucrarilor-de-hidroizolatii-in-constructii-civile-sau-industriale/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.