«

»

MAURER IMOBILIARE: Am ajuns la 10.000 de apartamente vandute!

Share

 „Mii de constructii finalizate, apartamente predate si responsabilitati asumate. Pentru Maurer Imobiliare, pragul de 10.000 inseamna trecerea la un alt nivel.”

Maurer Imobiliare reprezinta un nume cu rezonanta pe piata imobiliara din Romania, fiind compania care, in cei 15ani de prezenta pe piata imobiliara, a asezat pe harta extinderii sale orase importante din tara. In fiecare din cele 6 orase in care si-a pus amprenta (Sibiu, Brasov, Constanta, Targu Mures, Cluj-Napoca si Sighisoara), Maurer Imobiliare a reusit sa transpuna, in fiecare etapa a proiectelor demarate, valorile care stau la baza acestei companii.

Cu o dezvoltare extrem de dinamica, Maurer Imobiliare a depasit pragul de 10.000 de apartamente, un numar care cumuleaza vanzarile in cadrul proiectelor imobiliare din tara aflate sub semnatura acestui dezvoltator.

6

Un leadership pozitiv cu o viziune clara si puternica, abordarea pragmatica si coerenta a proiectelor de catre echipele de profesionisti si comunicarea inteligenta cu beneficiarii si colaboratorii ar putea reprezenta pilonii de baza in evolutia de succes a acestui dezvoltator. Cu toate acestea, Simon Maurer, fondatorul acestei companii, considera ca un alt element are adevaratul efect de propulsare. ”Drumul nostru nu ne-ar fi dus pana in acest punct daca nu ne-ar fi fost alaturi Dumnezeu. Fara credinta si fara sa fim onesti in orice etapa din evolutia noastra, nu am fi reusit nimic.”

Din acest total de 10.000 de apartamente vandute, o proportie mai mare de 95% este ocupata de catre vanzarea apartamentelor in stadiu de proiect. Acest procent semnificativ reprezinta o oglindire a increderii desavarsite pe care le-o acorda clientii. Ei stiu ca promisiunile facute de Maurer Imobiliare la inceput de drum au fost, sunt si vor fi respectate.

”Construim de 15 ani in Romania si in tot acest timp am adaptat locuintele la cerintele actuale ale pietei. Am fost mereu partenerii clientilor nostri, le-am oferit consultanta, le-am inteles nevoile si impreuna am transformat un simplu apartament in ACASA. Cu siguranta si acesta este unul dintre atuu-rile care ne-au ajutat sa avem o evolutie atat de dinamica pe piata imobiliara si sa reusim sa construim chiar si atunci cand conjuncturile pareau a fi nefavorabile.”, declara Cristina Tirea, director vanzari in cadrul companiei Maurer Imobiliare.

Proiectele Avantgarden3 Sibiu, Avantgarden3 Brasov, Maurer Residence Brasov, Maurer Villas Brasov, Maurer Residence Constanta, Maurer Residence Targu Mures, Maurer Panoramic Cluj-Napoca si Maurer Residence Sighisoara sunt mai mult decat apartamente in imobile noi, sunt expresia increderii clientilor in experienta si seriozitatea acestei companii. Lucrarile pe santierele proiectelor imobiliare din tara aflate sub semnatura acestui dezvoltator se desfasfoara conform graficului, activitatile pe santier fiind supravegheate in permanenta de catre echipe responsabile de controlul lucrarilor, astfel incat sa se poata asigura calitatea optima a lucrarilor.

Anul 2021 marcheaza in istoricul evolutiei al acestui dezvoltator si alte cifre importante. Pe langa pragul de 10.000 de apartamente vandute, remarcabil este si numarul de 23 de blocuri finalizate si, respectiv, cele 1025 de apartamente receptionate de catre clientii dezvoltatorului brasovean in cadrul proiectelor din tara, doar in decursul acestui an.

”Am pasit in anul 2021 cu un obiectiv maret. Am tintit spre un target motivant la nivel de vanzari, dar, mai important decat acest obiectiv, ne-am propuscain anul 2021 numarul apartamentelor finalizate sa se apropie cat mai mult sau chiar sa depaseasca numarul vanzarilor. Suntem aproape de finalul anului si, analizand cifrele, suntem multumiti ca ne-am atins cu succes obiectivul. Cifrele cu privire la vanzari sunt cele care ne ofera satisfactienoua, celor din interiorul companiei, insa finalizarea si predarea apartamentelor aduc bucurii clientilor nostri. Este esential sa pastram un echilibru intre aceste doua repere, motiv pentru care ne-am orientat eforturile spre perfectionarea procesului de lucru pe santierele noastre, astfel incat sa putem finaliza constructiile in termen, sa predam imobilele noastre la un nivel calitativ cat mai inalt, iar receptionarea apartamentelor de catre clienti sa devina momentul care ofera dubla bucurie. Bucuriile de care au parte clientii nostri atunci cand pasesc in apartamentele lor devin, astfel, si satisfactiilenoastre.”, declara Petrut Pricop, CEO in cadrul companiei Maurer Imobiliare.

In anul 2021 compania a finalizat 23 de imobile, acestea totalizand 1025 de apartamente, iar alte peste 350 de apartamente se afla in diverse faze de constructie. Repartitia apartamentelor finalizate in cadrul proiectelor din tara este:

  • 536 de apartamente in 14 blocuri in faza IV din Avantgarden3 Brasov
  • 137 de apartamente in 2 blocuri in Maurer Residence Constanta
  • 253 de apartamente in 4 blocuri in Maurer Residence Targu Mures
  • 39 de apartamente in primul bloc din Maurer Residence Sighisoara
  • 60 de apartamente in primele 2 blocuri din Maurer Villas Brasov.

Din aceste 1025 apartamente finalizate, au fostpredate clientilor in procent de peste 80%, urmand ca restul apartamentelor sa fie receptionate pana la finalul acestui an sau in primele luni din anul 2022.

Lucrarile au avansat in mod vizibil si pe santierul proiectului Maurer Panoramic, cladirea din zona centrala a Clujului care are cea mai complexa si mai adanca fundatie pentru o cladire rezidentiala din Romania, cu sapaturi efectuate la o adancime de peste 21 de metri. ”Maurer Panoramic a reprezentat o provocare, inca de la inceput, pe care ne-am asumat-o si pe care o indeplinim cu succes. Maurer Panoramic este unic, in contextul ingineriei geotehnice din Romania, atat prin prisma limitarilor, cat si a modului de abordare. Adancimea fundatiei este egala cu inaltimea primelor 7 niveluri, iar cantitatea de materiale folosite pentru fundatie este egala cu cantitatea totala de materiale folosite la suprateran, pana la final. De aceea, in unele etape de constructie, pe santier au fost prezente 400 de persoane si 15 utilaje, zilnic. Acum, constructia a ajuns la etajul al saptesprezecelea si este deja vizibila din diverse zone ale orasului.”, declara George Goron, Directorul Tehnic al grupului Maurer Imobilare.

De asemenea, in luna decembrie a acestui an, compania marcheaza receptia apartamentului cu numarul 5.000 in cadrul proiectului etalon al companiei – Avantgarden3 Brasov, proiect care a devenit cel mai mare cartier rezidential din Brasov si pentru care sintagma ”Orasul din interiorul orasului” reprezinta, fara indoiala, o pura realitate. Proiectul Avantgarden3 Brasov continua cu faza V, un nou concept, o noua infatisare, o abordare revolutionara si inovatoare a spatiului util din apartament.

Dupa toata aceasta evolutie impresionanta, planurile companiei de expansiune continua cu noi proiecte,cel putin la fel de marete ca cele pe care si-au pus amprenta pana in acest moment.

Odata cu sfarsitul acestui an, prin lansarea proiectului Maurer Village Brasov, compania Maurer Imobiliare se bucura de o diversificare a portofoliului de produse. Maurer Village Brasov va reprezenta o comunitate formata din 67 de case premium, cu design modern, reusind astfel, prin acest proiect imobiliar, sa fie satisfacute cerintele unui segment de consumatori din ce in ce mai larg, si-anume cei pentru care ACASA inseamna o casa moderna, localizata intr-o zona in care se pot bucura din plin de linistea si frumusetea cadrului natural.

Un alt element de noutate il va reprezenta Faza V din cadrul proiectului Avantgarden3 Brasov care va marca pasul spre o alta etapa bazata pe o noua strategie de dezvoltare a companiei. Aici accentul va fi pus pe o dezvoltare durabila si sustenabila, o dezvoltare ”verde”, mai prietenoasa cu natura, in care procentul ocupat de spatiile verzi va ajunge la 40% din suprafata totala alocata proiectului.

Un prim pas important spre un cartier mai VERDE pentru noi si generatiile viitoare va fi facut la sfarsitul lunii noiembrie, cand va avea loc un eveniment unic in Romania prin implementarea conceptului de PADURI URBANE in cartierul Avantgarden3 Brasov. Cu acest prilej se vor planta 5.000 de puieti, din 15 specii autohtone, pe o suprafata de 850 mp (impartita in 3 zone din cartier).

Suntem pregatiti sa trecem la un alt nivel si sa scriem povestea Maurer Imobiliare mai departe, cat mai bine si cat mai frumos.”, declara Cristina Nicodim, Director Marketing in cadrul companiei Maurer Imobiliare.

Mai multe detalii gasiti la adresa https://www.maurerimobiliare.ro/

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 187 – decembrie 2021, pag. 38

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/12/01/maurer-imobiliare-am-ajuns-la-10-000-de-apartamente-vandute/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.