«

»

PROMAT: PROMASTOP® – protectie pasiva impotriva incendiilor

Share

 

 

 

1 Colier de protectie antifoc PROMASTOP®-FC

Colier de protectie antifoc pentru conducte din plastic fabricat din otel inoxidabil cu un strat interior special intumescent. Sunt testate pentru pereti si pardoseli, atat montate pe suprafata cat si incastrate, precum si in combinatie cu acoperirile antifoc PROMASTOP®-I si PROMASTOP®-CC.

2 Colier de protectie antifoc PROMASTOP®-U

Este un etansant pentru golurile create de serviciile care trec prin pereti si pardoseli. PROMASTOP®-U si conductele de plastic pot fi utilizate in umplerea golurilor create de trecerea prin pereti si pardoseli a tevilor, pentru a impiedica propagarea focului si fumului.

3 Invelis protectie antifoc PROMASTOP®-W

Este o banda expansiva antifoc. PROMASTOP®-W este testat pentru pereti si pardoseli pentru strapungeri moi sau de tip mortar si pentru toate materialele plastice obisnuite pentru conducte, cum ar fi PVC, PE, PP; pentru tevi de scurgere multistratificate si tevi compozite cu aluminiu si pentru tevi din metal cu izolatie combustibila.

4 Mastic intumescent PROMASTOP®-CC

Este un mastic „hibrid”, pe baza de apa, rezistent la foc. PROMASTOP®-CC este destinat utilizarii pentru cabluri separate, manunchiuri de cabluri, tevi combustibile si necombustibile, clapete antifoc, clapete antifum si chiar pentru sisteme izolate de ventilatie, pentru a preveni ropagarea fumului, caldurii si focului.

Mai multe detalii gasiti pe https://www.promat.com/en/

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 187 – decembrie 2021, pag. 54

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/12/01/promat-promastop-protectie-pasiva-impotriva-incendiilor/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.