«

»

ROCK DRILL CONSULT: Comacchio – inovatie, varietate si calitate: „cheia” utilajelor pentru lucrari geotehnice in orice tip de teren

Share

Comacchio – Rock Drill Consult este un binom bine-cunoscut in Romania de peste 10 ani.

Ca distribuitor al utilajelor fabricate de Comacchio SRL, Rock Drill este o prezenta constanta si activa pe piata romaneasca, unde se construieste in ritm accelerat.

Si cum spatiile pentru constructii sunt din ce in ce mai mici, se pune problema fundatiilor care trebuie sa garanteze stabilitatea si siguranta noilor edificii. Calculele proiectantilor asigura indicatii „sine qua non” pentru construirea cladirilor (industriale sau civile), insa este vital ca acestea sa fie si puse corect in opera. Sub conditionarea spatiului restrans, fundatiile se executa tot mai des pe piloti.

Rock Drill Consult vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra indiferent de complexitatea solicitarilor proiectului, utilajele noastre asigurand executia de fundatii in orice tip de teren si abordarea oricarei tehnologii de forare – de la cea mai utilizata, CFA, care se preteaza cam in toate situatiile, pana la tehnologii „de nisa” pentru proiecte foarte dificile.

Dispunem de o larga gama de utilaje, pentru cele mai variate lucrari geotehnice.

Comacchio este, de altfel, lider mondial in ceea ce priveste varietatea si calitatea utilajelor sale.

La ultima editie GEOFLUID, in 2021, participarea producatorului italian a fost impresionanta. Comacchio a prezentat utilaje pentru toate „gusturile”, indiferent ca vorbim despre geotehnica, geotermie, foraje hidraulice, micropiloti, piloti etc.

Dintre acestea, un utilaj care a atras din plin atentia vizitatorilor a fost noul CH 150, utilaj de mare versatilitate bazata pe un amplu spectru de tehnologii de foraj utilizabile si pe rapiditatea si usurinta punerii in opera.

Totul in contextul pietei care necesita operarea in spatii tot mai reduse cu acces adesea dificil, in santiere care nu permit folosirea masinilor traditionale dar cu precisa cerinta de mentinere a nivelului de performanta al masinilor de tip conventional.

Asa s-a „nascut” CH 150, pe care o vom prezenta in detaliu intr-un viitor articol.

Precizam totusi ca gestionarea tuturor functiunilor este asigurata de software-ul CCS (Comacchio Controlling System) care, prin intermediul unui touch-screen, furnizeaza operatorului toate optiunile disponibile precum si informatii despre variate aspecte de functionare, controleaza parametrii de forare si permite completa gestiune a utilajului, inclusiv diagnoze. Software-ul  a fost proiectat si realizat in intregime de Comacchio in optica „user-friendly”.

Acest sistem, integrat cu deja cunsoscutul ComNect, ne permite performante deosebite la toate nivele de executie.

Dar mai amplu vom ilustra utilajul CH 150 in numarul viitor.

 

Pana atunci, spor la lucru si mult succes tuturor!

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 186 – noiembrie 2021, pag. 50

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/12/01/rock-drill-consult-comacchio-inovatie-varietate-si-calitate-cheia-utilajelor-pentru-lucrari-geotehnice-in-orice-tip-de-teren/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.