«

»

SSAB-AG aniverseaza 30 de ani de activitate in asigurarea antreprizei

Share

SSAB-AG aniverseaza 30 de ani de activitate in asigurarea antreprizei generale pentru proiecte de investitii de mare anvergura din domenii diverse. A intrat pe piata in anul 1991, oferind cele mai bune solutii, chiar si pentru cei mai exigenti clienti. SSAB-AG lucreaza doar cu utilaje si echipamente de ultima generatie pentru a oferi lucrari de cea mai buna calitate si a creste astfel gradul de satisfactie al clientilor. Compania detine capacitati de productie structuri metalice si elemente prefabricate din beton armat si precomprimat, asigurand astfel un grad ridicat de eficienta, autonomie si rapiditate in executia tuturor proiectelor.

Compania SSAB-AG a inceput executia unui centru comercial in apropiere de Timisoara, cu o suprafata de aprox. 32.000 mp, un proiect sustenabil ce contine instalatii cu pompe geotermale si panouri fotovoltaice. Un alt proiect a fost demarat in jud. Tulcea pentru construirea unui complex agro-alimentar ce contine hale productie panificatie si patiserie, hale depozitare si un parc fotovoltaic, amplasate pe o suprafata de aprox. 60 ha. Unitatea va realiza atat produse congelate precoapte, cat si produse in stare proaspata si va inlocui un procent insemnat din importuri, pe o piata cu afaceri de 7 mld. lei in 2020. Ambele proiecte necesita investitii de 80 mii. euro.

Anul acesta a fost finalizata Hala trimodala de transport marfuri construita in Giurgiu pentru ILR Logistica Romania. Aceasta permite accesul fluvial prin intermediul bazinului navigabil, feroviar prin intermediul liniei ferate industriale si rutier pentru autocamioane, in vederea efectuarii transferului marfii intre cele trei tipuri de mijloace de transport. Hala are peste 200 m lungime si 40 m latime, din care bazinul navigabil ocupa aproximativ 100 m in lungime si 15 m latime. Constructia are ca scop transformarea Giurgiului in primul port verde de la Dunare pe baza ICPDR (International Commission for the Protection of the Danube River) si imbunatatirea calitatii infrastructurii portuare existente in Romania pe Coridorul Rin-Dunare. Structura metalica utilizata la construirea halei a fost furnizata si montata de SSAB-AG.

Calitate este cuvantul-cheie atunci cand vorbim de lucrarile realizate de SSAB-AG. intreaga companie isi desfasoara activitatea in concordanta cu un sistem de management al calitatii, sistem de management de mediu si sistem de management al sanatatii si securitatii operationale. Pentru partea de constructii metalice, compania este certificata de catre TUV SUD Grup, un organism de certificare recunoscut la nivel mondial.

SSAB-AG ureaza tuturor clientilor si colaboratorilor un an nou fericit si plin de impliniri si le multumeste pentru increderea si sprijinul acordate in realizarea proiectelor.

 

Contact:
www.ssabag.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 187 – decembrie 2021, pag. 15

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/12/01/ssab-ag-aniverseaza-30-de-ani-de-activitate-in-asigurarea-antreprizei/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.