«

»

BLACK LIGHT – 30 de ani. Inovatie si tehnologie in decursul a 3 decenii de profesionalism in domeniul topografiei si geodeziei

Share

Anul acesta, compania Black Light aniverseaza 30 de ani.

Am dori sa va prezentam un scurt istoric despre evolutia si parcursul nostru in acest timp.

 

Inca de la inceput ne-am dorit  sa fim pionieri in ceea ce facem si sa venim cu echipamente cu tehnologie de ultima ora, de o mare precizie si acuratete.

Astazi, la fel ca la inceput, ne bazam pe aceleasi principii in afaceri, printre care se numara calitatea, seriozitatea si promptitudinea, precum si respectarea promisunii fata de client si de noi insine: aceea de a oferi clientilor calitate si precizie la cel mai inalt nivel, si garantia ca ceea ce ne propunem se transforma in realitate.

Cu o echipa profesionista, compusa din ingineri foarte buni, realizam cele mai ambitioase proicte multumind cei mai exigenti clienti de fiecare data.

Sustinuta de lideri de talie mondiala in tehnologie, Black Light furnizeaza solutii valoroase impreuna cu echipamente de precizie si software-uri complexe acelor competitori care creioneaza viitorul societatii in care traim.

De-a lungul anilor, am devenit reprezentanti ai unora dintre cele mai puternice nume in domeniu si furnizori atat in Romania cat si in tarile invecinate, iar astazi compania Black Light ofera o gama completa de solutii care integreaza senzori, software-uri, cunostinte si un flux de lucru eficient intr-un ecosistem inteligent de informatii care furnizeaza date clare in timp real.

Black Light este focusata pe tehnologia informatiei care capteaza, masoara si vizualizeaza datele folosite in diverse domenii de activitate precum: Geodezie, Topografie, Inginerie, GIS, Cartografie, Constructii, Arhitectura, Scanare si Modelare 3D, Fotogrammetrie si multe altele.

Va multumim tuturor, clienti si parteneri, pentru increderea acordata in acesti 30 de ani, si va invitam sa ne fiti alaturi pentru inca si mai multi sub semnul inovatiei, seriozitatii si calitatii, in numeroase proiecte de succes!

Contact:
BLACK LIGHT

Str. Virtutii, nr. 1, Timisoara,
jud. Timis, cod postal 300126

Tel.: +40 356 808 870 | Tel.: +40 356 808 871

E-mail: office@blacklight.ro

Web: www.blacklight.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 189 – martie 2022, pag. 37

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/03/01/black-light-30-de-ani-inovatie-si-tehnologie-in-decursul-a-3-decenii-de-profesionalism-in-domeniul-topografiei-si-geodeziei/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.