«

»

Construct – Ambient Expo si Romtherm au loc in format fizic la ROMEXPO in perioada 24 – 27 martie 2022

Share

Conceptul home & deco #TotulPentruCasaTa
are loc in format fizic la ROMEXPO

In perioada 24 – 27 martie, ROMEXPO organizeaza seria evenimentelor care fac parte din conceptul #TotulPentruCasaTa: Construct – Ambient Expo, Mobila Expo, Romtherm si Expo Flowers & Garden.

#TotulPentruCasaTa2022 se desfasoara in pavilionul B2 al Centrului Expozitional si este locul in care firme cunoscute din industria home & deco prezinta o gama variata de produse si tehnologii destinate proiectelor de constructii si amenajari interioare sau exterioare.

Companiile vin la ROMEXPO cu preturi imbatabile care sunt valabile doar in cele 4 zile de targ. In plus, vizitatorii pot beneficia de consultanta gratuita pentru planurile de constructie si amenajare a unei locuinte.

 

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO

In zona Construct Ambient Expo sunt expuse sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.

Mai multe detalii pe: www.construct-ambientexpo.ro

 

ROMTHERM

In zona dedicata ROMTHERM, vizitatorii gasesc tehnologii de ultima generatie si un sortiment bogat de accesorii si instalatii care asigura o functionare cat mai buna a constructiilor.

Mai multe detalii pe: www.romtherm.ro

 

MOBILA EXPO

Sectorul MOBILA EXPO prezinta tendintele anului 2022 in materie de mobilier si decoratiuni interioare. Vizitatorii pot achizitiona piese direct de la firme producatoare sau importatori din domeniu, la preturi avantajoase.

Mai multe detalii pe: www.mobila-expo.ro

 

EXPO FLOWERS & GARDEN

Sectorul Expo Flowers & Garden ofera vizitatorilor solutii practice de design si amenajare a spatiilor verzi, fie ca e vorba de o gradina sau doar de un mic spatiu dedicat plantelor, in casa sau apartament.

Mai multe detalii pe: www.expoflowers.ro

 

Program de vizitare

 24 – 26 martie, in intervalul 10:00 – 18:00

27 martie, in intervalul 10:00 – 16:00

ACCESUL ESTE GRATUIT

Transformam fiecare „casa” in „acasa” la #TotulPentruCasaTa2022!
Pana atunci ramanem conectati pe conturile noastre de Facebook si Instagram.

 

Despre ROMEXPO

ROMEXPO, societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/03/01/construct-ambient-expo-si-romtherm-au-loc-in-format-fizic-la-romexpo-in-perioada-24-27-martie-2022/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.