«

»

TeraPlast va ofera cea mai larga gama tipodimensionala de tevi din polietilena

Share

Grupul TeraPlast este unul dintre cei mai importanti producatori de materiale pentru piata constructiilor din Romania. Compania-mama a Grupului, TeraPlast SA, are o traditie de peste 125 de ani, timp in care s-a dezvoltat continuu aducand in piata solutii inovatoare si produse fabricate la cele mai inalte standarde de calitate.

Portofoliul de Instalatii TeraPlast ofera solutii complete pentru instalatiile de canalizari exterioare, canalizari interioare, transport si distributie apa si gaze naturale, managementul apelor pluviale si protectie cabluri, ce utilizeaza tevi din PVC, PE si PP. Produsele sunt certificate conform standardelor si normelor in vigoare si sunt testate in laboratorul de incercari acreditat RENAR.

In 2021, TeraPlast a investit aproximativ 20 milioane de euro in cresterea cu 50% a capacitatilor de productie. Toate aceste investitii se traduc in cresterea productivitatii liniilor de productie existente, suplimentarea capacitatii de productie prin achizitia de echipamente de ultima generatie, dar si construirea unei noi fabrici pentru sisteme din polietilena. Astfel, compania isi va mari gama si stocul de produse din portofoliu pentru a raspunde mai eficient si rapid cererii din piata.

Noua gama de tevi ce utilizeaza ca materie prima PE-100RC are o rezistenta sporita la propagarea fisurilor in corpul tevii (Slow Crack Propagation). Gama dimensionala oferita pentru tevile PE-100RC este intre 20 si 1.200 mm.

Investitiile realizate au permis si completarea portofoliului de produse prin lansarea de produse si sisteme noi – sistemul de incalzire in pardoseala si tubetele pentru protectia cablurilor optice.

Produsele TeraPlast sunt fabricate in Parcul Industrial TeraPlast din Saratei, judetul Bistrita-Nasaud, iar activitatea de distributie se realizeaza prin centrele distributie din Piatra Neamt, Brasov, Deva, Oradea si Chiajna.

Mai multe detalii gasiti pe teraplast.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 189 – martie 2022, pag. 35

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/03/01/teraplast-va-ofera-cea-mai-larga-gama-tipodimensionala-de-tevi-din-polietilena/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.