«

»

La ROMEXPO incepe #TotulPentruCasaTa2022 – evenimentul care prezinta o selectie inspirata de produse home&deco

Share

ROMEXPO organizeaza #TotulPentruCasaTa2022 – un eveniment dedicat atat pasionatilor de design interior si exterior, cat si profesionistilor din industrie. De joi, 24 martie, si pana duminica, 27 martie, vizitatorii sunt asteptati in pavilionul B2 al Centrului Expozitional cu o selectie inspirata de produse home & deco, la cele mai avantajoase preturi.

#TotulPentruCasaTa2022 promoveaza confortul din interiorul caselor pasive, eficienta energetica si arhitectura ecologica.

Evenimentul se bucura de prezenta a 80 de companii din industria home&deco, gradul de internationalizare al targului este de 35%, la #TotulPentruCasaTa fiind prezente companii din 9 tari: Bulgaria, Grecia, Italia, Moldova, Polonia, Republica Ceha, Romania, Spania, Turcia.

„Am gandit conceptul home&deco #TotulPentruCasaTa ca un ghid gratuit al stilurilor de constructie si design interior, punand accentul pe alternativele naturale pentru materialele de constructie, pe ideea de sustenabilitate in stilul de amenajare si pe elementele care reduc considerabil riscurile de mediu. Companiile care au inteles nevoia unei perspective noi in stilurile de constructie si amenajare interioara sau exterioara, au raspuns pozitiv invitatiei de a participa la eveniment si au venit la ROMEXPO cu solutii durabile si inteligente. Timp de 4 zile, ii asteptam pe vizitatori cu preturi imbatabile la produse home&deco si cu sfaturi practice pentru amenajarea locuintei la care viseaza”, transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

Evenimentele care fac parte din conceptul #TotulPentruCasaTa: Construct – Ambient Expo www.construct-ambientexpo.ro, Mobila Expo www.mobila-expo.ro, Romtherm www.romtherm.ro si Expo Flowers & Garden www.expoflowers.ro.

Vizitatorii gasesc la ROMEXPO sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, utilaje si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie, mobilier si decoratiuni interioare, tehnologii de ultima generatie, un sortiment de accesorii si instalatii care asigura o functionare cat mai buna a constructiilor, precum si solutii practice de design si amenajare a spatiilor verzi.

Manifestarea are si o componenta B2B, companiile avand acces la cei mai buni furnizori din industrie si posibilitatea de a incheia noi parteneriate.

Nu lipseste nici latura stiintifica a evenimentului, vineri, 25 martie, ROMEXPO gazduieste si transmite online conferinta „Pactul Verde European si Agricultura circulara – provocari pentru Romania, organizata de Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti.

In perioada 24 – 27 martie, transformam fiecare „casa” in „acasa” la #TotulPentruCasaTa2022. ACCESUL ESTE GRATUIT!

 

Program de vizitare

24 – 26 martie, in intervalul 10:00 – 18:00

27 martie, in intervalul 10:00 – 16:00

Ramanem conectati pe conturile noastre de Facebook si Instagram.

 

Despre ROMEXPO

ROMEXPO, societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/03/23/la-romexpo-incepe-totulpentrucasata2022-evenimentul-care-prezinta-o-selectie-inspirata-de-produse-homedeco/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.