«

»

CONEST: Proiectul rezidential Conest Evolution. Mentinem standardele de calitate si ne adaptam noilor tendinte

Share

Proiectul rezidential Conest Evolution isi propune sa creeze o comunitate urbana noua si moderna prin valorificarea unui fost amplasament industrial abandonat din zona Dacia, lasi. Ne dorim redarea acestei zone circuitului urban si dezvoltarea orasului.

Compus din 3 imobile distincte si avand un regim de inaltime P + 6E + E retras, proiectul imobiliar Conest Evolution indeplineste in primul rand nevoia de siguranta a viitorilor locatari. Folosim materiale de cea mai inalta calitate si punem accentul pe durabilitate, spatiu si confort.

Un aspect important este accesibilitatea. Suntem aproape de supermarketuri, gradinite si scoli. In zona exista o retea de transport public extinsa catre toate punctele importante ale orasului lasi. Conest Evolution se afla la doar cateva statii distanta de Universitatea „Alexandru loan Cuza”, Biblioteca Centrala „Mihai Eminescu” si Palas Mall.

Fiecare apartament este dotat cu finisaje moderne, tamplarie VEKA, aparat de aer conditionat, centrala termica proprie, termostat de ambient de ultima generatie, cu posibilitatea de control la distanta.

Proiectul prevede investitii ce vor duce la reducerea costurilor de intretinere, confort termic pe timpul verii si un aspect urbanistic placut al intregii zone.

Contact:
www.conestevolution.ro

0799 408 799
0799 802 970
0729 000 371
0728 228 128

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/04/01/conest-evolution-mentinem-standardele-de-calitate-si-ne-adaptam-noilor-tendinte/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.