«

»

DECEUNINCK: Revolutia iCOR – mai putine tipuri de profile, mai multe solutii pentru ferestre si usi

Share

iCOR, primul bloc constructiv universal pentru profile de ferestre si usi, pune punctul pe „i” in industria productiei de tamplarie din PVC.

Prin conceptul original iCOR de la Deceuninck, productia de ferestre si usi intra intr-o noua era. „Complexitatea” capata, in sfarsit, o conotatie pozitiva, atat producatorii, cat si beneficiarii ferestrelor avand numai de castigat.

Inovatia iCOR elimina una dintre cele mai spinoase probleme in productia de tamplarie din PVC: gama larga de profile a sistemelor clasice, complexitate generata de cerinte variate de imagine, functionalitate sau destinatie a produselor.

Dar ce inseamna, mai precis, iCOR?

In primul rand, iCOR prinde contur doar la alaturarea unei perechi de profile formata din rama si cercevea. Spatiul creat intre cele doua profile este intotdeauna acelasi, indiferent de profilele utilizate, tocmai datorita standardizarii geometriei zonei de contact.

Trei serii de rame si cinci serii de canate se pot combina perfect, creand 15 tipologii diferite de sectiuni ale ansamblurilor de ferestre si usi, satisfacand o gama larga de exigente privind imaginea si functionalitatea.

Multumita iCOR, producatorii de ferestre si usi gestioneaza un stoc restrans de profile.

Aceasta inseamna o disponibilitate crescuta a profilelor in productie, mai putine pierderi, mai putina manopera – prin utilizarea unui sistem de prelucrare universal, o aprovizionare mai eficienta si, nu in ultimul rand, o mai mare flexibilitate datorata gamei largi de solutii oferite pietei.

Exista si o componenta sustenabila, dincolo de reciclabilitatea completa a profilelor – in procesul de productie rezulta mai putine deseuri si se consuma mai putina energie.

Designul inovator si bogat stilistic, dar si performantele excelente ale profilelor, confirma pozitia de lider a Deceuninck pe piata sistemelor din PVC pentru ferestre si usi. Modulul constructiv iCOR este una dintre inovatiile prezente in seria de profile Elegant. Impreuna cu ThermoFibra si Forthex, Elegant propune pietei europene un nou concept de fabricare a ferestrelor si usilor, tehnologia jucand un rol determinant in imbunatatirea performantelor tehnice, sustenabilitatii si designului.

Grupul Deceuninck este unul dintre principalii actori pe scena productiei de profile din PVC pentru ferestre si usi. Compania a fost infiintata in 1937 in Belgia si s-a extins rapid, astazi fiind activa in peste 91 de tari, printre care se numara si Romania. Este o prezenta puternica in domeniul productiei de sisteme de profile PVC pentru ferestre si usi cu geam termoizolant, oferind produse si servicii de cea mai inalta calitate. Deceuninck re3alizeaza o activitate complexa ce nu se rezuma doar la procesul de productie, ci si in cercetare, dezvoltare si reciclare. Astfel, Deceuninck fabrica inca din 2004 produse 100% reciclabile (fara plumb), ocupand o pozitie fruntasa in dezvoltarea unui standard ecologic. 

Profesionist in domeniul productiei de tamplarie? Contacteaza-ne si te vom indruma spre viitorul productiei de tamplarie. Acceseaza https://elegant.deceuninck.com/ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 190 – aprilie 2022, pag. 18

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/04/01/deceuninck-revolutia-icor-mai-putine-tipuri-de-profile-mai-multe-solutii-pentru-ferestre-si-usi-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.