«

»

OAR: Lansarea Concursului International de Solutii SCIENCE CAMPUS, CLUJ-NAPOCA

Share

Ordinul Arhitectilor din Romania alaturi de Filiala Transilvania a OAR impreuna cu Municipiul Cluj-Napoca si Universitatea Babes-Bolyai anunta oficial lansarea Concursului International de Solutii ”Science Campus Cluj-Napoca”. 

Scopul concursului este de a selectiona, in vederea atribuirii contractului de proiectare, cea mai bună solutie pentru Science Campus Cluj – ansamblu urban destinat cercetarii, educatiei si antreprenoriatului care contribuie la dezvoltarea cunoasterii si inovarii. 

Situat in zona Lomb a Municipiului Cluj-Napoca, in vecinatatea celor doua cladiri ale Cluj Innovation Park (CREIC si TEAM), ansamblul se inscrie in strategia Municipiului Cluj Napoca de a dezvolta o infrastructura extinsa si puternica pentru educatie, cercetare, inovare si transfer tehnologic care sa aduca impreuna actori din sistemul de educatie si cercetare, din mediul economic si antreprenorial, societatea civila si administratia locala. Astfel, Science Campus Cluj este un pilon semnificativ, iar concursul de fata o etapa importanta in drumul orasului spre a-si indeplini viziunea de a deveni un pol regional de tehnologie, cercetare si dezvoltare, industrii creative, cultura si arta.

Autoritatea Contractanta a concursului este Municipiul Cluj-Napoca in asociere cu Universitatea Babes-Bolyai. 

Concursul este organizat de catre Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR), in conformitate cu prevederile Ghidului de bune practici in organizarea concursurilor de solutii OAR, publicat in 2018, cu respectarea prevederilor legislatiei in vigoare privind atribuirea contractelor de achizitie publica.

Concursul de solutii este public, intr-o singura faza, deschis pentru Romania, tarile Uniunii Europene si Spatiului Economic European si Confederatia Elvetiana.

Concursul de solutii este organizat ca o procedura independenta conform art. 105 lit. a) din  Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice, urmand ca ulterior, in baza prevederilor Art. 104 alin. (7) din aceeasi lege, contractul de servicii de proiectare sa fie atribuit concurentului castigator al concursului, in urma unei proceduri de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare.

JURIUL CONCURSULUI

Membri titulari:

  1. arh. Lars Gylling
  2. arh. Maya Halevi
  3. arh. Alexandra Demetriu
  4. arh. Liviu Ianasi
  5. arh. Catalin Trandafir – Reprezentant al Filialei Teritoriale Transilvania a OAR
  6. Andreea Muresan – Reprezentant al PMCJ
  7. arh. Vlad Gaivoronschi

Membri supleanti:

  1. arh. Daniel Serban
  2. Cristian Marius Litan – Reprezentant al UBB

 

 

PREMIILE ACORDATE

Premiul I: 12.816.292,5 LEI fara TVA

Premiul II:247.500 LEI cu TVA

Premiul III: 123.750 LEI cu TVA

 

CALENDARUL CONCURSULUI

Vizita sit – 16 aprilie 2022 (vineri)

Data limita Predare proiecte – 15 iunie, H 16:00 (miercuri)

Jurizare proiecte – 19 iunie – 22 iunie (duminica – miercuri)

Anunt oficial castigator (conferinta de presa cu juriul) – 23 iunie (joi)

 

Mai multe detalii pot fi gasite pe pagina oficiala a concursului:

In limba Romana:

www.oar.archi/concursuri/oar/science-campus-cluj-napoca/

si in limba Engleza:

www.oar.archi/en/concursuri/oar/science-campus-cluj-napoca/

 

De asemenea, va invitam sa urmariti, in continuare, pentru anunturi si stiri privind concursul pagina oficiala de Facebook a Ordinului Arhitectilor din Romania:

https://www.facebook.com/OARNational/

sau OAR Concursuri:

https://www.facebook.com/oar.concursuri/

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/04/01/oar-lansarea-concursului-international-de-solutii-science-campus-cluj-napoca/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.