«

»

Proiecte inedite de design, accesorii pentru locuinte inteligente si materiale sustenabile la #TotulPentruCasaTa2022

Share

In perioada 24 – 27 martie, ROMEXPO a organizat conceptul home & deco #TotulPentruCasaTa  – ghidul gratuit al stilurilor de constructie si design. Peste 3.000 de vizitatori profesionisti au descoperit proiecte arhitecturale inedite, stilurile, culorile si materialele anului 2022, precum si avantajele unei case inteligente.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta a 80 de companii din industria home & deco si a avut un grad de internationalizare de 35%, la #TotulPentruCasaTa au fost prezente companii din 9 tari: Bulgaria, Grecia, Italia, Moldova, Polonia, Republica Ceha, Romania, Spania, Turcia.

In cele 4 zile de targ,firme cunoscute din industrie au prezentat o gama variata de produse si tehnologii destinateproiectelor de constructii si amenajari interioare sau exterioare, iar vizitatorii au beneficiat de reduceri de pana la 50 % la produsele achizitionate si au primit consultanta gratuita de la cei mai buni specialisti din industria home & deco.

„Le multumim firmelor participante ca au facut o alegere smart alaturandu-se evenimentului nostru, dupa o perioada dificila atat pentru organzatori, cat si pentru companiile din diferite domenii de activitate. Etapele revenirii la normalitate sunt de lunga durata si necesita implicare, reinventare si inovare,insadoar impreuna suntem mai puternici si mai aproape de publicul nostru.Evenimentele noastre nu inseamna doar oportunitati de promovare si noi orizonturi de business, ci sunt si despre a socializa fata in fata, despre a invata unii de la altii si a realiza experiente si amintiri comune.Suntem convinsi ca partenerii nostri inteleg contextul actual si ca promovarea produselor si serviciilor intr-un cadru profesionist, cum este Centrul Expozitional ROMEXPO, ramane o prioritate pentru companii, de aceea le lansam deja invitatia de a participa la editia viitoare a conceptului home & deco. Nu in ultimul rand, le suntem recunoscatori vizitatorilor pentru prezenta fidela si pentru ca fac parte din comunitate ROMEXPO”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Evenimentele care fac parte din conceptul #TotulPentruCasaTa: Construct – Ambient Expo www.construct-ambientexpo.ro, Mobila Expo www.mobila-expo.ro, Romtherm www.romtherm.ro si Expo Flowers & Garden www.expoflowers.ro

Cu prilejul desfasurarii evenimentului #TotulPentruCasaTa, ROMEXPO a gazduit si a transmis online conferinta „Pactul Verde European si Agricultura circulara – provocari pentru Romania, organizata de Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti.

Pana la urmatoarea intalnire, ramanem conectati pe conturile noastre de Facebook si Instagram.

 

Despre ROMEXPO

ROMEXPO, societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/04/01/proiecte-inedite-de-design-accesorii-pentru-locuinte-inteligente-si-materiale-sustenabile-la-totulpentrucasata2022/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.