«

»

DECEUNINCK: Ferestre cu x3 cele mai bune perspective. Pentru oameni si planeta, de la Deceuninck.

Share

Cream cele mai sustenabile solutii pentru ferestre si usi din PVC, prin concepte de design si tehnologie avansata, exprimand angajamentul nostru pentru o economie circulara. Prin sistemul de profile Elegant, revolutionar si sustenabil, oferim ferestrele viitorului pentru cladiri noi, moderne sau renovari clasice.

Sustenabilitate x3 – in productie, exploatare si reciclare

La fabricarea unui profil nou, miezul este realizat din material reciclat iar suprafetele exterioare sunt acoperite cu un strat din PVC nou. In procesul de reciclare, granulele de PVC devin mai dure, fapt ce imbunatateste rezistenta profilului. Economia de energie la producerea materialului reciclat este de pana la 90%. In exploatare, ferestrele cu profile Elegant aduc, de asemenea, economii de energie semnificative. Prin faptul ca profilele Elegant sunt 100% reciclabile, deseurile din PVC rezultate din procesul de post-consum reintra in circuitul de productie al profilelor noi. Sustenabilitatea este un concept fata de care Deceuninck nu face nicio concesie.

 

Inovatie x3 – iCOR, ThermoFibra si Forthex

Modulul constructiv iCOR este una dintre inovatiile prezente in seria de profile Elegant. iCOR prinde contur doar la alaturarea unui profil de rama cu o cercevea. Spatiul creat intre cele doua profile este intotdeauna acelasi, indiferent de profilele utilizate, tocmai datorita standardizarii geometriei zonei de contact. Trei serii de rame si cinci serii de canate se pot combina perfect. Pentru prima data in industria fabricarii profilelor, Deceuninck introduce, prin ThermoFibra, armarea longitudinala cu fibra de sticla. Rezistenta profilelor este imbunatatita, armatura din otel nemaifiind necesara, creste capacitatea de izolare termica a ferestrelor. Impreuna cu Forthex, sistemul de profile de armare termoizolante, Elegant schimba regulile jocului in domeniul fabricarii tamplariei din PVC.

 

Design x3 – stil, finisaj si mai multa lumina

Elegant este primul sistem de profile din PVC care ofera un design al ferestrelor adaptabil oricarui stil arhitectural. Modern, Urban, Rustic sau Clasic, ferestrele si usile Elegant se integreaza firesc in compozitiile dorite, iesind din tiparul „tamplariei din PVC”. Profilele primesc un tratament cromatic inovativ, Smart Colours, cu o paleta de peste 50 de culori pentru folii. Finisajul patentat Decoroc, obtinut prin aplicarea unui strat de granule de poliuretan si poliamida tratate la temperaturi inalte, prezinta o textura mata, fin rugoasa, specifica finisajului profilelor din aluminiu. Nu in ultimul rand, profilele zvelte Elegant ofera cea mai mare suprafata vitrata din categorie, la aceleasi dimensiuni ale ferestrei.

Grupul Deceuninck, este unul din principalii actori pe scena productiei de profile din PVC pentru ferestre si usi. Compania a fost infiintata in 1937 in Belgia si s-a extins rapid, astazi fiind activa in peste 91 de tari, printre care se numara si Romania. Este o prezenta puternica in domeniul productiei de sisteme de profile PVC pentru ferestre si usi cu geam termoizolant, oferind produse si servicii de cea mai inalta calitate. Deceuninck realizeaza o activitate complexa ce nu se rezuma doar la procesul de productie, ci si in cercetare, dezvoltare si reciclare. Astfel, Deceuninck fabrica inca din 2004 produse 100% reciclabile (fara plumb), ocupand o pozitie fruntasa in dezvoltarea unui standard ecologic. 

Profesionist in domeniul productiei de tamplarie? Contacteaza-ne si te vom indruma spre viitorul productiei de tamplarie. Acceseaza https://elegant.deceuninck.com/ro.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/05/01/deceuninck-ferestre-cu-x3-cele-mai-bune-perspective-pentru-oameni-si-planeta-de-la-deceuninck/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.