«

»

KOMORA: Construim impreuna de 30 de ani!

Share

Povestea KOMORA a pornit de la visul unor tineri care au dorit sa se implice si sa-si puna amprenta asupra dezvoltarii comunitatii in care au ales sa traiasca. Curajul, increderea in potentialul echipei si apartenenta la un grup cu o viziune pe termen lung au reprezentat primul pas prin care firma incepea sa ofere servicii de calitate puse la dispozitia comunitatii si a mediului de afaceri din judetul Calarasi.

Desi am inceput cu servicii de cadastru si proiectare drumuri, acest lucru nu ne-a limitat sa exploram si sa ne adaptam la cerintele pietei si ale clientilor nostri. Am raspuns solicitarilor tuturor, pentru ca asta ne-a obligat sa evoluam.

Gama serviciilor pe care le oferim, s-a diversificat. Am inclus proiectarea constructiilor civile si consultanta in vederea accesarii fondurilor nerambursabile europene.

Lucrul continuu cu oameni profesionisti si dedicati, ne-a ajutat sa rezistam si sa ne mentinem an de an in topul firmelor din domeniu. Misiunea noastra a fost si ramane aceea de a crea infrastructura de calitate in localitatile din Romania. 

Contact:
KOMORA SRL
komora_cadastru@yahoo.com
Str. Stejarului 5, Bl. D8, Sc.2, Ap.1, Calarasi

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 191 – mai 2022, pag. 17

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/05/01/komora-construim-impreuna-de-30-de-ani/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.