«

»

BMI Romania: Solutii inovatoare pentru cladiri sustenabile

Share

BMI Romania, parte a BMI Group, este lider in randul producatorilor de sisteme complete de acoperisuri plane si inclinate, cu o istorie de peste 100 de ani in acest domeniu. Compania are acum o identitate noua, construita pe branduri puternice, ce aduc sub acelasi acoperis cele mai importante nume din industrie: Bramac, Braas, AeroDek, Schiedel si Icopal. BMI Group face parte din marea familie Standard Industries, alaturi de GAF – lider in producerea de sisteme de invelitori si de solutii pentru hidroizolatie, din America de Nord. Ei reprezinta, impreuna, cea mai mare afacere din lume in producerea de sisteme de invelitori si de solutii pentru hidroizolatie, avand 9.600 de angajati, 128 de unitati de productie si birouri in 40 de tari.

 

Investitii in digitalizare si grija fata de mediul inconjurator

Recent, BMI Romania a demarat si consolidarea brandurilor detinute pe piata de invelitori din Romania. In noua strategie de business, compania s-a axat pe schimbarea denumirii, pe investitii in digitalizare si crearea de platforme online, cum este aplicatia mobila BMI Bramac, ce permite vizualizarea 3D a produselor BMI Bramac, precum si pe realizarea platformei online https://academiabmi.ro, conceputa pentru arhitecti, constructori si dezvoltatori.

Investitia in sisteme de energie si materiale prietenoase cu natura reprezinta „temelia” unei cladiri. BMI Romania face deja mai multi pasi concreti in aceasta directie, comercializand panouri fotovoltaice si panouri solare termice, eficiente energetic si prietenoase cu mediul inconjurator. Astfel, prin sistemele de incalzire pe baza de energie solara, capabile sa genereze consumul total de energie electrica al unei locuinte, se obtine o reducere a emisiilor de carbon cu 80% fata de combustibilii obisnuiti.

Cum sustenabilitatea a devenit principalul subiect in ceea ce priveste materialele si solutiile existente, in aproape fiecare industrie, gama de produse si servicii oferita de BMI Romania este creata cu grija fata de mediu si de viitor, utilizand resursele intr-un mod eficient.

BMI Icopal: Hidroizolatii durabile

De-a lungul anilor, compania s-a concentrat pe o dezvoltare si imbunatatire continua a materialelor destinate hidroizolarii acoperisurilor, astfel incat sa faca fata solicitarilor exigente venite din partea clientilor si avand mereu grija fata de mediul inconjurator. BMI Icopal a devenit o referinta mondiala in hidroizolatii, datorita materialelor inovatoare, serviciilor complete si experientei dobandite prin oferirea de sisteme complete pentru acoperisuri plane, detinand certificatul de management al calitatii, care respecta standardele ISO 9001, precum si certificatul pentru sistemul de management al mediului ISO 14001.

BMI Icopal ofera solutiile si sisteme complete de hidroizolatii pentru acoperisuri plane ce combina tehnologia, produsele, componentele si accesoriile pentru a raspunde unor exigente foarte inalte in constructia de spatii comerciale, spatii industriale si lucrari de inginerie civila. De la membranele sintetice Icopal ce ofera tot ce este nevoie pentru a obtine un sistem hidroizolant de inalta performanta, usor, flexibil, sigur si rapid de instalat, la membranele bituminoase ce raspund celor mai exigente cerinte, pana la produsele pentru hidroizolatii lichide, amorse si adezivi, emulsii. Toate aceste solutii inovatoare vin in completarea unui sistem hidroizolant performant.

Icopal are in portofoliu si o gama completa de accesorii pentru toate tipurile de produse comercializate, care completeaza perfect sistemul de hidroizolatie ales, iar serviciile oferite, ce vin in intampinarea nevoilor clientilor prin asigurarea unor produse si servicii de calitate, constituie o prioritate pentru activitatea companiei.

Pentru a beneficia de potentialul maxim al invelitorilor, compania actualizeaza constant si implementeaza tehnologii inovatoare si ofera o durata extinsa de viata pentru gama de produse BMI Icopal, atat in lucrari noi dar si in renovari ale teraselor. E important sa stim ca cele mai bune produse ofera beneficii optime atunci cand sunt utilizate in sistemele garantate si in conditiile stabilite de producator.

 

Contact:
BMI Romania
Str. Europa Unita, Nr. 5
Ro 550018, Sibiu, Romania
Telefon: +40 746 37 37 35
Email: office_ro@bmigroup.com
Web: https://bmigroup.com/ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/06/01/bmi-romania-solutii-inovatoare-pentru-cladiri-sustenabile/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.