«

»

CONEST EVOLUTION – un proiect de regenerare urbana

Share

Echipa CONEST, cu peste 55 de ani de experienta in domeniul constructiilor, este compusa din profesionisti si experti ce se implica activ in toate fazele de executie ale proiectului.

Conest Evolution isi propune sa creeze o comunitate urbana noua si moderna prin transformarea unui fost amplasament industrial abandonat din zona Dacia, lasi. Acest model de regenerare urbana este cel mai potrivit pentru a oferi solutii la criza de spatii de locuit in zona urbana, deoarece beneficiaza de o pozitionare ideala si de acces la infrastructura de transport in comun si cea rutiera.

Proiectul prevede investitii ce vor duce la reducerea costurilor de intretinere a unui imobil, confort termic pe timpul verii si un aspect urbanistic placut al intregii zone, prin amenajarea spatiilor verzi, a locurilor de parcare, a cailor de acces catre imobil. Vom crea astfel o comunitate dinamica in cadrul unui proiect modern si vom contribui la dezvoltarea infrastructurii publice din zona. In contextul pietei rezidentiale actuale nevoile oamenilor se schimba, accentul punandu-se pe nevoia de proximitate si confort.

Astfel de actiuni de regenerare urbana conduc la cresterea calitatii vietii.

Confortul inseamna siguranta unei constructii bine facute si garantia unui constructor cu experienta.

Compus din 3 imobile distincte cu un regim de inaltime P + 6E + E retras, CONEST EVOLUTION indeplineste in principal nevoia de siguranta.

Cladirile sunt realizate pe fundatii continue din beton armat. Structura de rezistenta este pe cadre de beton armat cu stalpi, grinzi si planseu din beton armat.

Peretii exteriori au o grosime de 25 cm, pentru a conferi un confort termic si fonic superior, completat prin placarea cu sistem termoizolant de fatada compus din vata minerala bazaltica de 10 cm grosime si tencuiala decorativa.

Compartimentarile interioare vor fi din zidarie BCA de 25 cm intre apartamente, respectiv intre apartamente si holul de nivel, si compartimentari zidarie BCA 12,5 cm in interiorul apartamentelor.

Cu o arhitectura coerenta si echilibrata, aici veti gasi o gama variata de apartamente, majoritatea avand balcon, logie sau terasa.

Multumim celor peste 650 de familii care au ales ansamblurile rezidentiale Conest Grand Residence si Conest Vision.

Increderea acordata ne onoreaza, iar succesul ne determina sa continuam. Te invitam sa faci parte din noul proiect CONEST EVOLUTION. Mentinem standardele de calitate si ne adaptam noilor tendinte.

 

CONEST EVOLUTION cuprinde in total 319 apartamente cu 1, 2 si 3 camere, si 353 locuri de parcare supraterane. Totul a fost gandit in jurul ideii de confort si siguranta.

Apartamentele sunt structurate pentru a te bucura de spatiu interior, confort si liniste alaturi de cei dragi. De asemenea, apartamentele beneficiaza de spatii luminoase, sunt eficiente, functionale si moderne.

Dezvoltam CONEST EVOLUTION folosind materiale de calitate, punem accent pe finisajele interioare si aplicam solutii tehnice moderne pentru a reduce costurile viitoare pentru utilitati precum si pentru a spori siguranta si confortul vietii tale de zi cu zi.

Mai multe detalii pe conestevolution.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 183 – august 2021, pag. 10

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/06/01/conest-evolution-un-proiect-de-regenerare-urbana/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.