«

»

DECEUNINCK: Ferestrele Elegant deschid noi perspective pentru oameni si planeta

Share

Deceuninck este pregatit pentru viitor. Inovarea ferestrelor viitorului, pe care o propune astazi, este construita cu perseverenta si dedicare deja de multi ani. Odata cu lansarea platformei Elegant, Deceuninck a dat tonul schimbarii de paradigma in industria ferestrelor. Regulile industriei sunt rescrise si, pentru prima data, ferestrele de PVC depasesc aceasta perceptie comuna. O fereastra cu profile Elegant nu este o simpla fereastra, ci incununarea activitatii vizionare a grupului Deceuninck.

Platforma Elegant poate fi considerata vitrina inovarii Deceuninck. 

Modulul constructiv iCOR este una dintre inovatiile prezente in seria de profile Elegant. iCOR prinde contur doar la alaturarea unui profil de rama cu o cercevea. Spatiul creat intre cele doua profile este intotdeauna acelasi, indiferent de profilele utilizate, tocmai datorita standardizarii geometriei zonei de contact. Trei serii de rame si cinci serii de canaturi se pot combina perfect. In plus, pentru prima data in industria fabricarii profilelor, Deceuninck introduce, prin ThermoFibra, armarea longitudinala cu fibra de sticla. Rezistenta profilelor este imbunatatita, armatura din otel nemaifiind necesara, si creste capacitatea de izolare termica a ferestrelor. Impreuna cu Forthex, sistemul de profile de armare termoizolante, Elegant se prezinta ca un produs unic in industria productiei de ferestre.

 

Sustenabilitatea este un aspect important, aplicat intregului ciclu de productie. 

La fabricarea unui profil nou, miezul este realizat din material reciclat iar suprafetele exterioare sunt acoperite cu un strat din PVC nou. In procesul de reciclare, granulele de PVC devin mai dure, fapt ce imbunatateste rezistenta profilului. Economia de energie la producerea materialului reciclat este de pana la 90%. In exploatare, ferestrele cu profile Elegant aduc, de asemenea, economii de energie semnificative. Prin faptul ca profilele Elegant sunt 100% reciclabile, deseurile din PVC rezultate din procesul de post-consum reintra in circuitul de productie al profilelor noi. Sustenabilitatea este un concept in privinta caruia Deceuninck nu face nicio concesie.

 

Profesionist in domeniul productiei de tamplarie? Contacteaza-ne si te vom indruma spre viitorul productiei de tamplarie. Acceseaza https://elegant.deceuninck.com/ro.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 192 – iunie 2022, pag. 21

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/06/01/deceuninck-ferestrele-elegant-deschid-noi-perspective-pentru-oameni-si-planeta/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.