«

»

GEOSOND SA – experienta si profesionalism. Lucrari speciale de geotehnica aplicata – inginerie si consultanta

Share

GEOSOND SA este una dintre firmele cunoscute in domeniul geotehnicii aplicate, cu o traditie de peste 28 de ani, o societate dinamica, adaptata cerintelor actuale ale pietei.

 

In vederea executarii lucrarilor, compania are certificat sistemul integrat de management al calitatii si mediului in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015 de catre SRAC si IQNet si detine urmatoarele atestari:

  1. a) certificat de atestare emis de catre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM) privind efectuarea lucrarilor de teren si de laborator aferente si de elaborare a documentatiilor geologice, tehnice si tehnico-economice pentru ape subterane si roci utile;
  2. b) certificat de atestare emis de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor (MMAP) pentru a efectua lucrari in urmatoarele domenii:
  • intocmire studii hidrogeologice;
  • elaborarea documentatiilor pentru obtinerea avizului/autorizatiei de gospodarire a apelor.

 

Societatea GEOSOND SA are personal calificat si este dotata cu utilaje si echipamente specializate pentru fiecare tip de lucrari / tehnologie aplicata; totodata, prin politica firmei se impune mentinerea unui ritm constant de imbunatatire a calitatii si performantelor resurselor umane si materiale.

Din iunie 2006, firma noastra face parte din grupul Himmel u. Papesch GmbH. Infiintata din 1924, firma Himmel u. Papesch are ca principala activitate fundatiile speciale; in parteneriat cu aceasta, GEOSOND SA executa lucrari si pe teritoriul Germaniei.

 

De asemenea, SC GEOSOND SA este distribuitor in  Romania al produselor Ischebeck®, pentru care detine Agrementul tehnic actualizat  nr. 016-01/410-2019.

Principalele directii in care se dezvolta activitatea firmei sunt urmatoarele:

  • Studii si expertize geotehnice si hidrogeologice; foraje geotehnice, geologice si hidrogeologice
  • Proiecte pentru fundatii speciale si consolidari; piloti, minipiloti, ancoraje si injectii pentru consolidari si imbunatatirea terenului de fundare
  • Proiectare si executie alimentari cu apa din subteran

 

Avand 28 de ani de experienta, prin intermediul  personalului calificat si prin dotarea cu utilaje si echipamente specifice performante, GEOSOND SA poate executa si urmari o gama complexa de lucrari cu caracter geotehnic si hidrogeologic utilizand solutii moderne si eficiente.

 

GEOSOND SA
Romania, Bucuresti, Sector 6, Strada Alexandru Ivasiuc nr. 12
Tel/fax: + 40 (21) 319 48 44; Mobil: +40 749 12 08 45 / +40 744 55 00 14
www.geosond.com; office@geosond.com; birou@geosond.com

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 192 – iunie 2022, pag. 42

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/06/01/geosond-sa-experienta-si-profesionalism-lucrari-speciale-de-geotehnica-aplicata-inginerie-si-consultanta-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.