«

»

ROCK DRILL CONSULT si-a imbogatit parcul de foreze! Dupa Comacchio MC 16 F – sosita acum un an – iata si Comacchio CH 450!

Share

 

Aceasta foreza care executa si diametre mari este solutia ideala pentru lucrari rapide, care impun un timp scurt de instalare in santier. Foreza este complet automatizata si poate fi transportata cu bratul Kelly si capul de rotatie deja montate.

Ajunsa la destinatie, foreza este descarcata si pusa in functiune fara ajutorul unei macarale sau al altor utilaje externe. In cateva minute mastul este ridicat si pus in functiune in deplina siguranta.

 

Comacchio CH 450 este utilata pentru a executa o vasta gama de lucrari CPD (pull down cu piston hidraulic) si WPD (PD troliu).

Conceptia inovatoare a capului de rotatie adoptat de Comacchio permite folosirea bratului Kelly in variate diametre ale prajinii, inclusiv HD (heavy duty) si XHD (extra heavy duty), si pana la o lungime maxima de 14 m, cu mici variatii la capul de rotatie.

 

Gratie configuratiei unice si foarte eficiente, Comacchio CH 450 acopera un amplu spectru de tehnologii de forare, incluzand:

  • BP – piloti forati netubati, stabilizati cu fluid de foraj sau uscati;
  • GBP – piloti forati tubati direct de la capul de rotatie sau de la menghina de rotire a coloanei alimentata de unitatea de baza;
  • CFA – piloti cu elice continua cu adancime pana la 21 m – optional putandu-se adauga o extensie de 7 m – si diametrul maxim de 1.000 mm;
  • DP – piloti de indesare;
  • SM – tratament de imbunatatire a terenului;
  • LDTH – forare cu ajutorul ciocanului de fund de gaura de mare diametru;
  • MP – micropiloti.

 

Foreza Comacchio CH 450 poate fi configurata in doua variante speciale diferite LHR (Low HeadRoom) concepute pentru operarea in conditii de spatiu limitat.

 

In calitate de unic reprezentant in Romania al producatorului italian Comacchio si bazandu-ne pe o vasta experienta in domeniu, putem indeplini aproape orice cerinta a clientilor nostri in timp relativ scurt, in conditii de siguranta absoluta si garantand o calitate optima.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 192 – iunie 2022, pag. 54

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/06/01/rock-drill-consult-si-a-imbogatit-parcul-de-foreze-dupa-comacchio-mc-16-f-sosita-acum-un-an-iata-si-comacchio-ch-450/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.