«

»

TRACTOR PROIECT COMERT: BAUMA 2022 – cea mai mare expozitie comerciala din lume

Share

Dupa cum probabil ati auzit, BAUMA 2022 – cea mai mare expozitie comerciala din lume – este programata in acest an pentru toamna. Noua data, pe care ar trebui sa o marcati inca de astazi in calendarul dumneavoastra, este 24-30 octombrie 2022. Este de la sine inteles ca firma BAUER MASCHINEN va fi acolo ca expozant, impreuna cu companiile sale, componente ale grupului. La standul sau modern, FN 520, din zona exterioara, se vor gasi produsele cele mai reprezentative din gama de echipamente BAUER. Veti vedea inovatii interesante, care reflecta mega tendintele prezentului: „Digitalizare si durabilitate”. Va asteptam cu drag.

 

1Vor fi expuse in cadrul BAUMA 2022 cele mai noi si mai importante utilaje si echipamente pentru executia de fundatii speciale, produse de firma BAUER MASCHINEN si de celelalte firme componente ale grupului.

BAUER MASCHINEN va prezenta utilajele de foraj pentru piloti:

  • BG 23H BT 65, echipat cu un sistem de foraj la perete, FOW (Front of Wall);
  • BG 36, echipat cu sistem de foraj cu bara telescopica tip Kelly;
  • BG 45, echipat cu un sistem de foraj SCM HD (Single Column Mixig) de mare putere, pentru un diametru al coloanei de 2,5 m;
  • BG 882H BT 85, un model nou, echipat tot cu sistemul de foraj cu bara telescopica tip Kelly.

Tot de la BAUER MASCHINEN, la stand vor fi expuse:

  • BAUER Cube-System, un sistem de foraj containerizat, pentru spatii inchise, actionat electric;
  • Macaraua MC 96 HDS 120, cu unitate de freze pentru pereti diafragma BC 48.

Firma BAUER MAT SLURRY HANDLING SYSTEMS, specializata in productia de instalatii pentru prepararea, separarea, transportul si injectia fluidelor de foraj, va fi prezenta cu instalatiile: BE300-C (denisipare), CMS300-C si AVS 550E (preparare) si HP30-E (pompare).

Firma KLEMM BOHRTECHNIK este prezenta cu utilajele sale pentru foraje de micropiloti, de ancorare si geotermale, diesel sau electrice: KR800-3G, KR606-3 cu grupurile de putere PP45E si PP55G, KR806-3E si KR 805-3GW sau KR 708-3 GW.

Firma RTG RAMMTECHNIK va expune utilajele de instalat palplanse RG19T si RG21T.

In cadrul standului va fi amenajata, de asemenea, o zona dedicata sculelor, accesoriilor de foraj si pieselor de schimb.

Cum spuneam, va asteptam cu drag!

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 192 – iunie 2022, pag. 44

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/06/01/tractor-proiect-comert-bauma-2022-cea-mai-mare-expozitie-comerciala-din-lume/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.