«

»

DECEUNINCK: Twinson – design sustenabil pentru terase de exterior

Share

Vremea frumoasa ne invita pe terasa propriei locuinte, cel mai la indemana mod de a evada din stresul cotidian, ori de cate ori timpul ne permite. Oaza de relaxare oferita de terasa – o adevarata extensie a sufrageriei – o dorim creativa, armonioasa si rezistenta in timp, iar pentru a obtine o terasa cu aceste calitati este recomandat sa evaluam cu atentie sistemul pe care il vom instala.

Sistemele de terase Twinson Character Massive, Majestic Massive Pro si Terrace Essential XL, de la Deceuninck, ofera profile solide, atractive din punct de vedere vizual, cu un design natural. Profilele sunt usor de intretinut, durabile si pot fi instalate usor, in cativa pasi simpli.

Material

Materialul compozit patentat din care sunt realizate profilele Twinson, WPC (wood polymer composite), imbina caracteristicile ambelor materiale componente. Imaginea naturala si calda a lemnului este combinata cu durabilitatea si intretinerea usoara a PVC-ului de inalta calitate. Twinson este ideal pentru numeroase aplicatii exterioare si foarte usor de instalat. Placarile cu profile Twinson se preteaza la realizarea teraselor exterioare, la placarile din jurul piscinelor, terase de acoperis, placari de fatade, aticuri ale acoperisurilor sau imrejmuiri.

 

Design

Designul Twinson este deosebit de atragator, deoarece suprafata este modelata pe textura lemnului. Character Massive este disponibil in sase culori diferite, naturale, Majestic Massive Pro in patru culori autentice (2 bicolore), dintre care 2 au fost adaugate in gama anul acesta, iar Terrace Essential XL tot in 6 culori. Terrace Essential XL este varianta economica a profilelor Twinson, dar nu face rabat de la performantele tehnice. Majestic Massive Pro are si un strat suplimentar de polimeri de jur imprejur: petele si umezeala nu pot patrunde, curatarea si intretinerea sunt deosebit de usoare, iar zgarieturile nu au aproape nicio sansa! Suprafata din polimeri este potrivita pentru utilizare intensa, chiar comerciala. In acelasi timp, profilele Twinson sunt foarte placute la atingere cu picioarele sau mainile goale: arata cald si natural, iar spre deosebire de lemn, nu secreta rasini, nu crapa, nu se exfoliaza si raman ca noi de-a lungul anilor.

 

Siguranta

Profilele Twinson sunt antiderapante, rezistente la expunerea la foc extern sau la caldura radianta. Un gratar pe terasa nu va fi niciodata periculos pentru profile. 

Instalare

Sectiunea plina a profilelor permite taierea formelor rotunde foarte usor. Optional instalarea se poate face mult mai rapid cu un sistem de clipsare fara suruburi -Twinson Click. Inaltimea structurii porneste de la 36 mm, ideal pentru balcoane si terase. Inaltimea ansamblului pentru structuri flotante pentru terase de acoperis porneste de la 70 mm.

 

Sustenabilitate

Twinson ofera produse ce imbina cele mai bune proprietati ale ambelor materiale: lemnul si PVC-ul dur. In acelasi timp, prin selectia eficienta a resurselor componente, Twinson este prietenos cu mediul inconjurator. Lemnul este o alternativa la esentele de lemn dur din padurile tropicale, amenintate de defrisari, fibra utilizata fiind doar din lemn provenind din paduri certificate PEFC, gestionate sustenabil. Materialul compozit al profilelor foloseste polimer PVC obtinut in totalitate din reciclarea deseurilor. Conform calculelor oferite de VinylPlus, fiecare kilogram de PVC reciclat salveaza 2 kg de emisii de CO2. Prin Twinson, Deceuninck aduce o contributie importanta protectiei mediului.

 

Twinson – Companion de cursa lunga privind estetica, durabilitatea si sustenabilitatea placarilor de terase

Twinson este un brand al grupului Deceuninck. Asemenea tuturor produselor grupului, Twinson este rezultatul activitatii remarcabile de cercetare, dezvoltare, productie si reciclare ce definesc un lider al domeniului PVC-ului. Sunt cateva aspecte care fac din placarile de terase cu profile Twinson o alegere estetica, sigura si sustenabila, pentru o lunga durata de viata a celui mai apreciat spatiu exterior al locuintei, terasa.

Twinson este estetic, cu o imagine de lemn natural, durabil, garantat pana la 25 de ani si reciclabil 100%. Impreuna cu modul de productie sustenabil si intretinerea minimala, Twinson poate fi considerat un sistem cu un design complet sustenabil.

Pentru mai multe informatii, accesati https://twinson.com/ro-ro/

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/06/21/deceuninck-twinson-design-sustenabil-pentru-terase-de-exterior/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.