«

»

Algeco, 15 ani de solutii modulare in Romania!

Share

De 15 ani, Algeco dezvolta in Romania spatii modulare inovatoare si sustenabile pentru clienti din cele mai importante sectoare publice si private. 

Parte din Modulaire Group, lider european si asiatic in infrastructura modulara, Algeco ofera servicii complete de spatiu si solutii mobile de depozitare, in regim de inchiriere sau vanzare. 

Algeco Romania a sarbatorit in luna iunie un deceniu si jumatate de la inceperea activitatii. Am pornit la drum in 2007, cu doua puncte de lucru, iar azi, dupa 15 ani, activitatea noastra s-a extins in sase locatii din tara. 

In prezent, Algeco Romania are sediul central la Sibiu, un punct de lucru in Ilfov si patru depozite situate strategic in teritoriu, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de o livrare prompta oricand si oriunde au nevoie.

15 ani de activitate in Romania demonstreaza ca suntem: 

  • Disponibili: putem livra oriunde se desfasoara proiectul, mai mare sau mai mic
  • Adaptabili: indiferent de nevoile clientilor – spatiu, mobilier, echipamente – oferim solutii „la cheie”
  • Fiabili: dispunem de experienta si logistica necesare unor servicii de cea mai buna calitate

Avantajele solutiilor modulare Algeco 

Solutiile noastre modulare sunt utilizate pentru crearea de spatii permanente sau temporare necesare in diverse sectoare, precum constructii, administratie publica, industrie, oil&gas, infrastructura, educatie, sanatate si evenimente.

Oferim 3 game de unitati modulare special concepute pentru a satisface toate asteptarile clientilor nostri. Fie ca este vorba de un singur container sau de un sistem de containere, livram rapid si sigur!

 

Advance – flexibilitate, functionalitate si confort 

Gama Advance indeplineste cele mai inalte standarde din industrie si ofera toate garantiile de calitate si viabilitate Algeco. Aceasta gama extrem de versatila este potrivita in special pentru birouri, sali de clasa, cantine, spatii de cazare sau sali de intalniri temporare. Unitatile de tip Advance pot fi configurate si personalizate intr-o multitudine de variante.

 

Origin – un produs standard, rapid si usor de folosit 

Modulele prefabricate din gama Origin reprezinta raspunsul optim pentru proiectele care au nevoie de o solutie simpla si functionala de utilizare temporara. Acest tip de unitati corespunde unei liste complexe de intrebuintari si destinatii, deoarece poate fi configurat si adaptat la cele mai diverse nevoi.

Storage – o solutie sigura pentru securizarea bunurilor si a materialelor 

Containerele de depozitare sunt special proiectate si echipate pentru a asigura depozitarea materialelor in spatii uscate, curate si sigure. Cu un inalt grad de securitate, unitatile din gama Storage se remarca prin faptul ca sunt usor si rapid de configurat.

 

Spatii modulare „la cheie”! 

Portofoliul Algeco este intregit de Serviciul 360°, prin care oferim solutii modulare „la cheie”, astfel incat clientii sa beneficieze de spatiu imediat dupa receptie. Prin Serviciul 360° completam facilitatile noastre modulare cu un pachet complex de servicii, de la echipamente pana la gestionarea instalatiilor, mobilier, solutii de imprejmuire, aer conditionat, generatoare electrice si multe altele.

In iunie, am sarbatorit cu totii, in cadrul companiei, un moment extrem de important: 15 ani de activitate in Romania! Privind retrospectiv, suntem mandri de realizarile noastre de pana acum, de solutiile complete oferite clientilor nostri si de modul in care am raspuns fiecarei provocari, mai ales celor intampinate in ultimii doi ani. Solutiile oferite si activitatea zilnica a echipei Algeco Romania sustin pe deplin misiunea companiei – de a oferi spatii inteligente in care oamenii sa traiasca, sa lucreze si sa invete. Doresc sa le multumesc colegilor mei pentru daruirea si implicarea de care au dat dovada in acesti primi 15 ani de activitate, dar si clientilor si partenerilor nostri pentru buna colaborare de pana acum. Ca lider in domeniu, pasim cu incredere spre viitor si cu certitudinea ca vom oferi in continuare solutii de cea mai buna calitate, livrate rapid si in siguranta, asa cum am obisnuit”, a declarat Ciprian Peptea, Managing Director Algeco Romania.

 

Solutii rapide si adaptate nevoilor actuale 

Solutiile modulare oferite de Algeco au jucat un rol esential in ceea ce priveste gestionarea situatiilor neprevazute din ultimii doi ani. In pandemia de coronavirus, Algeco s-a dovedit a fi un partener de incredere al sectorului medical, oferind solutii flexibile si complet adaptate tuturor tipurilor de institutii medicale, care au necesitat extinderea spatiilor pentru deservirea unui aflux mare de pacienti, sau pentru a oferi servicii de testare si vaccinare.

Totodata, de curand, Algeco a raspuns prompt si cu servicii de calitate pentru buna gestionare a situatiei refugiatilor ucraineni. Echipa noastra a livrat un spatiu modular de peste 1.000 de mp, punand la dispozitia beneficiarilor spatii de cazare mobilate si dotate cu aer conditionat, unitati sanitare complet echipate, precum si un loc de joaca pentru copii.

 

Sustenabilitate & ESG 

Prin serviciile si produsele oferite, am integrat factorii de sustenabilitate si ESG in viziunea, scopul si afacerea noastra de zi cu zi. Spatiile modulare Algeco sunt solutii sustenabile, care isi regasesc utilitatea in toate domeniile de activitate, cladirile noastre purtand amprenta Eco-Future. Ca parte a angajamentului nostru de a fi o companie responsabila, oferim o atentie sporita mediului inconjurator si durabilitatii produselor din care sunt construite unitatile noastre modulare.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 193 – iulie 2022, pag. 6

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/07/01/algeco-15-ani-de-solutii-modulare-in-romania/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.