«

»

Comemorare: Felician Eduard Ioan HANN – Fondator, Presedinte de onoare al CNCisC

Share

Luna aceasta, pe data de 7, comemoram 6 ani de la trecerea la cele vesnice a celui care a fost, cu certitudine, unul dintre cei mai importanti ingineri constructori bihoreni – revenit si inmormantat acasa, la Oradea.

La data de 07.07.2017, marcam implinirea unui an de la trecerea sa in nefiinta printr-o ceremonie religioasa, cu sfintirea monumentului funerar renovat, in prezenta a numerosi membri ai Comisiei Nationale CNCisC – oradeni, bihoreni și nu numai.

In prealabil, in publicatiile locale, Crisana si Bihoreanul, si in special in Revista Constructiilor, am avut articole omagiale, pentru ca uriasa personalitate si valoroasa mostenire a inginerului Felician Hann sa nu fie nicicand uitate. Am continuat sa-l pomenesc si in anii din urma in articole mai lungi sau mai scurte, dintre care mai ales unul, din Revista Constructiilor, revista de suflet a marelui disparut, ramane si astazi de actualitate. Cu regret scriu acum ca obiectivele trasate de domnia-sa sunt… nici macar partial indeplinite, dar… inca NU-I STINSA LUMINA!

Sa nu uitam niciodata… Si totusi exista iubire, si totusi exista…”

Duhul sfant sa ne binecuvateze, iar marelui disparut – Odihna vesnica in liniste si pace!

Autor:
ing. Teodor S. Boglut

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/07/01/comemorare-felician-eduard-ioan-hann-fondator-presedinte-de-onoare-al-cncisc/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.