«

»

EJOT ATB-Plus – suport versatil pentru panouri solare. Solutia solara complet ajustabila pentru profile de tabla trapezoidala

Share

 

EJOT ATB-Plus este probabil cea mai versatila solutie de fixare, care se potriveste tuturor profilelor de tabla trapezoidala – cu sau fara izolatie intermediara. 

EJOT ATB-Plus are o talpa de baza complet reglabila ce ofera optiuni multiple pentru module solare de diferite latimi si inaltimi. Punerea pe pozitie este facila si curata – ATB-Plus vine cu material de etansare EPDM auto-adeziv gata aplicat, pentru a asigura o instalare rapida si impermeabila.

Montarea se face direct pe coroana panoului, peste profil – doar indepartati excesul de ulei si resturi, aliniati si aplicati. Fixarea se face prin intermediul gaurilor rezistente ale talpilor, folosind suruburi EJOT JF3 EJOFAST.

EJOT ATB-Plus ofera o solutie de fixare a panourilor solare care este eficienta din punct de vedere al costului, se instaleaza rapid si reduce riscul aparitiei unei punti reci!

Fabricat din otel inoxidabil A2, EJOT ATB-Plus este compatibil cu cele mai uzuale materiale metalice pentru acoperisuri. Stratul de etansare din cauciuc integral EPDM de la baza asigura o instalare impermeabila rapida.

Oferim accesorii modulare pentru a permite reglarea inaltimii precum si pozitionarea verticala sau orizontala a consolelor. Toate cele patru gauri pre-perforate trebuie folosite pentru a obtine rezistenta testata.

EJOT ATB-Plus se monteaza direct pe coroana panoului, incalecad profilul, indepartati excesul de ulei si resturi, aliniati si pozitionati. Securizati folosind suruburile EJOT JF3 sau nituri speciale Bulb-tite pentru fixarea suporturilor pe acoperis.

 

ATB-Plus dintr-o privire:

  • Complet reglabil
  • Se potriveste tuturor tablelor trapezoidale si panourilor sandwich
  • Corespunde modulelor solare multiple
  • Se instaleaza rapid
  • Se monteaza direct pe coroana
  • Elimina puntea termica

 

Telefon +402482238-86

Cereti reprezentantului de vanzari EJOT sa va faca o demonstratie cu ATB-Plus.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 193 – iulie 2022, pag. 22

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/07/01/ejot-atb-plus-suport-versatil-pentru-panouri-solare-solutia-solara-complet-ajustabila-pentru-profile-de-tabla-trapezoidala/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.