«

»

SSAB AG: Antrepriza generala

Share

Compania SSAB-AG are in curs de finalizare executia unui centru comercial in apropiere de Timisoara, cu o suprafata de aproximativ 32.000 mp, un proiect sustenabil ce contine instalatii cu pompe geotermale si panouri fotovoltaice.

Un alt proiect, demarat in jud. Tulcea, presupune construirea unui complex agro-alimentar ce integreaza hale de productie panificatie si patiserie, hale de depozitare si un parc fotovoltaic, amplasate pe o suprafata de aproximativ 60 ha.

Ambele proiecte necesita investitii de 80 mil. euro.

Cel mai nou inceput proiect este un depozit logistic pentru Dedeman Bacau, in suprafata construita de 24.000 mp, cu un carosabil de aproximativ 22.700 mp si drumuri de legatura de 4.800 mp. La intrare se va amenaja un sens giratoriu de 1.865 mp.

 

Construirea de centre logistice este oportuna, in prezent, pe fondul cererii pe piata pentru spatii de depozitare produse diversificate, destinate comercializarii.

Datorita dezvoltarii retelei comerciale, investitorul considera necesara si dezvoltarea infrastructurii logistice a acestui tip de activitate, prin crearea de poli de receptie si aprovizionare a marfurilor comerciantilor.

Activitatea de logistica a marfurilor catre comercianti implica o organizare comerciala interna si de depozitare, de tranzit si transport de marfuri catre magazine si de la producatori.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/07/01/ssab-ag-antrepriza-generala/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.