«

»

UNATRAC: eSurvey – echipamente pentru topografie si constructii

Share

eSurvey, parte a grupului UniStrong, este o companie de talie mondiala dedicata progresului industriei geospatiale. Urmand o filozofie bazata pe conceptul de „gandire globala si actiune locala”, eSurvey si-a infiintat filiale in strainatate pentru a-si creste receptivitatea si a raspunde mai bine asteptarilor pietelor regionale diversificate.

La randul sau, UniStrong – fondata in 1994, listata la bursa si beneficiind de competenta a peste 2.000 de profesionisti in intreaga lume – este astazi unul dintre liderii industriei geospatiale globale.

Cu ajutorul cipurilor, placilor si modulelor GNSS de inalta performanta dezvoltate ca baza tehnologica solida si oferind servicii de inalta calitate, eSurvey continua sa creeze produse cuprinzatoare de calitate premium, inclusiv receptoare GNSS de inalta precizie, dispozitive portabile robuste, software sofisticat si solutii specializate inovatoare – toate acestea puse la dispozitia celor care activeaza in industrii precum topografia si cartografierea, agricultura de precizie, controlul masinilor si domeniul constructiilor.

Receptoarele GNSS RTK eSurvey beneficiaza de un design durabil IP67 care face posibil lucrul in diverse medii. Permit urmarirea constelatiilor multiple (GPS, BeiDou, Gallileo, QZSS, SBAS). Datorita tehnologiilor avansate (800 de canale, senzor de inclinare IMU care nu necesita calibrare) si dimensiunilor reduse, receptoarele GNSS eSurvey sunt potrivite pentru o gama vasta de aplicatii.

 

Software-ul de teren SurPad, bazat pe platforma Android, este conceput astfel incat sa-i ajute pe profesionisti sa lucreze eficient pentru toate tipurile de proiecte de topografie si inginerie rutiera din domeniu.

 

Unatrac SRL
Str. Intr. Doinei nr. 9, et. 4, ap. 10
Timisoara, jud. Timis
Telefon: +40723 280 369
Email: unatracgeosystems@gmail.com
Web: https://unatrac.ro/

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 193 – iulie 2022, pag. 55

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/07/01/unatrac-esurvey-echipamente-pentru-topografie-si-constructii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.