«

»

ACI Cluj la 70 de ani

Share

Anul acesta, ACI Cluj a implinit 70 de ani de activitate neintrerupta in domeniul constructiilor. Plecand de la antrepriza de constructii a Grupului de santiere Cluj, fondat in 1952, ACI Cluj a ajuns in 2022 sa reprezinte una dintre cele mai importante firme de constructii din Romania. Toate calitatile necesare pentru parcurgerea acestui lung traseu, printre care putem evoca rezilienta, inovarea si seriozitatea, se regasesc si in echipa ACI de astazi. 

Suntem bucurosi ca am ajuns sa sarbatorim impreuna, cu intreaga noastra echipa, acest eveniment special, o adevarata piatra de hotar pentru noi.

Acest lucru ne face sa privim spre viitor cu optimism. Am avut intotdeauna si inca mai avem alaturi de noi oameni-cheie, oameni care si-au dedicat intreaga cariera acestei companii.

Suntem mandri atunci cand rasfoim paginile amplului nostru portofoliu, care cuprinde sute de proiecte de importanta nationala si internationala. 

Ani de-a randul, societatea noastra a fost laureata Trofeului Calitatii ARACO, datorita echipei ACI si a efortului depus pentru fiecare proiect in parte.

A construi este, pentru noi, o stare de fapt prin tot ce facem: noi construim si o facem repede, bine si durabil.

La baza acestor afirmatii stau lucrarile pe care le-am executat, anii de experienta, profesionalismul si devotamentul personalului, deschiderea pentru nou si dorinta continua de perfectionare. Tinta noastra este aceea de a fi cei mai buni. Noi construim pentru clientii nostri ca pentru noi, satisfactia lor este si satisfactia noastra.

La multi ani, ACI Cluj!

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 194 – august 2022, pag. 5

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/08/01/aci-cluj-la-70-de-ani/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.