«

»

BLACKLIGHT: Statia totala robotizata GeoMax Zoom95 – ideala pentru un singur operator

Share

Statia robotizata GeoMax Zoom95 este cel mai performant sistem din portofoliul de statii totale al producatorului GeoMax. Dispunand de tehnologie avansata STReAM360, aceasta statie totala destinata unui singur operator minimizeaza substantial durata oricarei sarcini de lucru si maximizeaza performanta si acuratetea.

 

Captarea si manipularea moderna a datelor

Incarcati-va planurile in software-ul de teren X-PAD Ultimate sau in statia totala si incepeti sa editati in mod convenabil desenele CAD direct la fata locului, pe ecranul mare al statiilor totale robotizate GeoMax. Fisierele de mari dimensiuni pot fi gestionate usor si rapid datorita procesorului puternic si performant al lui Zoom95. Gratie caracteristicii unice X-TILT si unitatii de control, punctele inaccesibile nu mai sunt o provocare.

X-TILT calculeaza automat o pozitie de punct prin inclinarea unitatii de control atasata la jalonul prismei, in doua directii.

Flux de lucru fara intreruperi, cu flexibilitate maxima

Software-ul X-PAD, unitatile de control si statia totala robotizata Zoom95 sunt dezvoltate cu atentie pentru a permite un flux de lucru fara griji si eficient. X-PAD va ofera flexibilitatea de a alege sistemul de operare si unitatea de control preferata, deoarece este disponibil ca software de teren Android™ dar si Windows®, cu functii care ruleaza pe o multitudine de unitati de control.

 

Complet robotizata

Cu tehnologia STReAM360, Zoom95 gaseste, blocheaza si urmareste usor si rapid prisma:

  • Scout: scaneaza intreaga zona de lucru in cateva secunde pentru a gasi rapid tinta.
  • TRACK: urmareste continuu tintele. Odata blocat, instrumentul ramane orientat cu precizie asupra tintei in miscare.
  • AiM: vizeaza cu exactitate orice prisma, fara a fi necesara utilizarea telescopului. Masuratorile sunt efectuate automat, cu o fiabilitate constanta si repetabila.
  • X-MOTION™ HYBRID DRIVES: Statia Zoom95 incorporeaza unitati hibride de inalta inovare X-motion, care, spre deosebire de unitatile conventionale, ofera performantele inalte ale automatizarii. Va urmari tinta pana la o viteza de 90 km/h pe o distanta de 100 m.
  • accXess™ EDM TECHNOLOGY: Tehnologia accXess EDM de la GeoMax asigura masuratori fara reflux de pana la 1.000 m. Amprenta laser foarte mica si tehnologia sofisticata de prelucrare a semnalului va garanteaza precizia – indiferent de distanta sau conditii.
  • NavLight™: Echipat standard in luneta, NavLight este un ajutor eficient de aliniere, contribuind la accelerarea masuratorilor in timpul lucrarilor. Luminile stralucitoare rosii si galbene va vor ghida rapid si exact catre linia vizuala.

 

BLACK LIGHT

Str. Virtutii nr. 1, Timisoara,
jud. Timis, cod postal 300126

Tel.: +40 356 808 870 | Tel.: +40 356 808 871

E-mail: office@blacklight.ro

Web: www.blacklight.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 194 – august 2022, pag. 47

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/08/01/blacklight-statia-totala-robotizata-geomax-zoom95-ideala-pentru-un-singur-operator/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.