«

»

CONEST Ozana Residence – un complex rezidential premium si modern

Share

In Targu Neamt, in centrul orasului, la o distanta de 200 m fata de Liceul Vasile Conta, respectiv 350 m fata de Kaufland.

In inima orasului, Conest Ozana Residence este un complex rezidential premium si modern, format din 70 de apartamente si 43 de locuri de parcare, conceput pentru a oferi viitorilor rezidenti un standard de viata ridicat, in care accentul este pus pe confort absolut si siguranta.

Complexul Conest Ozana Residence este amplasat aproape de toate facilitatile: 400 m fata de Primaria Targu Neamt, 550 m fata de Spitalul Orasenesc „Sfantul Dimitrie”, 500 m fata de piata agroalimentara, 500 m fata de Colegiul Stefan cel Mare, 300 m fata de gradinita si cresa, 350 m fata de Kaufland, 200 m fata de Liceul Vasile Conta.

Daca blocurile vechi trec prin procese de anvelopare, ce nu garanteaza intotdeauna eficienta termica, Conest Ozana Residence este gandit inca de la inceput astfel incat sa faca fata cu brio unei plaje largi de temperaturi exterioare.

De la pereti structurali cu grosimi de 30 cm, construiti din BCA tip Ytong, tamplaria din PVC cu geam termopan de noua generatie si pana la izolatia termica integrata in proiect inca din faza de proiectare, poti conta pe confortul unei locuinte noi. La toate acestea se adauga dotarile si finisajele de calitate, lifturile moderne si restul facilitatilor: interfon de ultima generatie, bariere de acces comandate prin telefon, zona de colectare selectiva a deseurilor.

Complexul Conest Ozana Residence va garanteaza calitatea la superlativ, avand compania Conest S.A. ca antreprenor general al proiectului.

Mai multe detalii pe https://ozanaresidence.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 194 – august 2022, pag. 10

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/08/01/conest-ozana-residence-un-complex-rezidential-premium-si-modern/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.