«

»

SIEMENS: Noile produse si solutii bazate pe IoT consolideaza portofoliul Siemens in domeniul sigurantei la incendiu

Share

 

  • Centrale de detectie incendiu actualizate, un nou detector si o noua aplicatie mobila adaugate la portofoliul Cerberus de securitate la incendiu
  • Digitalizarea sistemelor de detectie incendiu si a activitatilor de intretinere aferente simplifica rutina zilnica
  • Planificarea mai usoara a instalarii si a intretinerii, ca beneficiu suplimentar pentru integratorii de sisteme, furnizorii de servicii si clienti

Siemens isi extinde oferta de securitate la incendiu Cerberus PRO cu centralele de detectie incendiu FC720 actualizate, un detector OOH740 compatibil IoT echipat pentru teste fara perturbari si aplicatia mobila Cerberus Connect, care completeaza aplicatiile cloud existente. Ca urmare, integratorii de sisteme, furnizorii de servicii si clientii vor beneficia de optimizarea resurselor, de planificarea si intretinerea simplificata, precum si de un confort mai mare in timpul operatiunilor.

Centrala de detectie incendiu incorporata

 

Noile centrale de detectie incendiu FC720 utilizeaza noul gateway X200 pentru conectivitate incorporata, ceea ce faciliteaza procesele de instalare si punere in functiune. Acest lucru duce la o eficienta mai mare si la optimizarea costului total de management al proprietatii. Cea mai recenta generatie de centrale de detectie incendiu vine cu o placa de periferice actualizata, care creste semnificativ puterea pe bucla, oferindu-le astfel clientilor mai multa flexibilitate pentru a-si planifica sistemele in cel mai eficient mod. In plus, centralele ofera functii software rafinate pentru a optimiza operatiunile.

 

Detector echipat pentru teste fara perturbari 

Pe langa tehnologia ASA (Advanced Signal Analysis) – care si-a dovedit deja eficienta, detectorul OOH740 Cerberus PRO este acum echipat si cu tehnologia DFT (Disturbance-free Testing). Cu ajutorul acesteia, functionalitatea detectoarelor poate fi testata automat, fie la momente prestabilite, fie la cerere, atat la fata locului, cat si de la distanta. Acest lucru poate imbunatati siguranta peste nivelul impus de reglementari, prin teste mai frecvente, fara a provoca perturbari ale proceselor din cladire sau ale utilizatorilor.

 

Aplicatiile Cerberus Cloud Apps, completate de Cerberus Connect 

Cerberus Connect App este o noua aplicatie din portofoliul Cerberus Cloud Apps, disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android. Personalul de securitate la incendiu poate primi notificari push in cazul unui eveniment si poate verifica starea si istoricul evenimentelor de pe site-ul de securitate la incendiu de oriunde si in orice moment.

In plus, planificarea si raportarea vizitelor de intretinere si a vizitelor periodice de service au fost imbunatatite prin digitalizarea procesului cu ajutorul Cerberus Cloud Apps. Furnizorul de servicii poate planifica ce anume sa testeze la urmatoarea vizita prin intermediul portalului Cerberus, poate efectua teste la fata locului din aplicatia Connect si apoi poate genera rapoarte conforme prin intermediul portalului. Acestea pot fi trimise clientului, care are vizibilitate totala asupra sistemului de incendiu, si pot dovedi conformitatea, daca este necesar.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.siemens.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 194 – august 2022, pag. 12

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/08/01/siemens-noile-produse-si-solutii-bazate-pe-iot-consolideaza-portofoliul-siemens-in-domeniul-sigurantei-la-incendiu/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.