«

»

BLACKLIGHT: Receptorul GNSS GeoMax Zenith60 LTE-UHF-IMU

Share

 

Zenith60 este un receptor GNSS GeoMax ce incorporeaza tehnologie de ultima generatie. In combinatie cu software-ul de teren X-PAD, GeoMax ofera o solutie GNSS care asigura o experienta de lucru convenabila, flexibila si placuta. Ca parte a grupului Hexagon, GeoMax poate garanta ca solutiile sale functioneaza atunci cand aveti nevoie.

Capacitatea de inclinare a receptorului GNSS GeoMax Zenith60 va permite sa masurati puncte inaccesibile si sa va accelerati munca. 

Zenith60 nu necesita calibrare. Pur si simplu il rotiti inainte si inapoi pentru a activa functia de inclinare. Ceea ce obisnuia sa dureze cateva minute se poate face acum in cateva secunde.

 

 

Rezistenta noului instrument la campurile electromagnetice va ofera incredere deplina in datele achizitionate. Noul mecanism de protectie „Powerlock” impiedica utilizarea echipamentului de catre persoane neautorizate, precum si tentativele de furt. 

Aveti flexibilitatea de a personaliza receptorul Zenith60 in functie de nevoile dvs., deoarece acesta este disponibil in patru versiuni diferite. Decideti singur daca aveti nevoie de o antena cu sau fara senzor de inclinare si cu sau fara modul radio UHF.

Motorul de masurare de la NovAtel si alte tehnologii de top furnizate de Hexagon fac din receptorul Zenith60 o antena pe care va puteti baza. Zenith60 accepta toate sistemele si semnalele GNSS actuale si este conceput pentru a procesa toate semnalele viitoare.

 

BLACK LIGHT

Str. Virtutii nr. 1, Timisoara,
jud. Timis, cod postal 300126

Tel.: +40 356 808 870 | Tel.: +40 356 808 871

E-mail: office@blacklight.ro

Web: www.blacklight.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 195 – septembrie 2022, pag. 45

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/09/01/blacklight-receptorul-gnss-geomax-zenith60-lte-uhf-imu/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.