«

»

PREFBETON: Conferinta internationala „Solutii prefabricate din beton” – Bucuresti, 20 octombrie 2022

Share

 

Prefbeton – Organizatia Patronala a Producatorilor de Prefabricate de Beton din Romania – organizeaza pe 20 octombrie 2022, in Bucuresti, a patra editie a conferintei internationale “Solutii Prefabricate din Beton”.

 

TEME PRINCIPALE:

  • Siguranta in domeniul constructiilor – un mod revolutionar de a arata ca ne pasa
  • Constructii sustenabile
  • Noi solutii prefabricate din beton
  • Viitorul constructiilor din Romania – schimbarile aduse de NE012,
  • Noi abordari ale sectorului rezidential,
  • Inovatie – perspectiva unui mare centru de Cercetare-Dezvoltare

 

OBIECTIVE

Prefbeton isi propune, prin acest eveniment, sa regrupeze principalii parteneri din industria constructiilor – producatori de prefabricate din beton, proiectanti de structuri, arhitecti, profesori si studenti ai universitatilor de profil, antreprenori generali, dezvoltatori imobiliari, furnizori de echipamente si materiale pentru industria constructiilor etc.

Dorim sa mobilizam partenerii din industria constructiilor pentru a sustine piata de elemente prefabricate din beton, care a depasit 1.7 milioane metri cubi in anul 2018 si se afla in plina expansiune, ca o recunoastere a avantajelor majore ale prefabricatelor din beton, printre care calitatea controlata si viteza de montaj, productie continua pe tot parcursul anului, versatilitate. In plus, structurile prefabricate din beton sunt economice, avand pret fix si termen de predare bine definit – parametrii cruciali pentru dezvoltatorii imobiliari.

 

CONTACT PREFBETON

Penetru mai multe informatii va rugam sa ne contactati:

Mirela Delegeanu – M: 0722 504 041

Email: office@prefbeton.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/09/01/prefbeton-conferinta-internationala-solutii-prefabricate-din-beton-bucuresti-20-octombrie-2022/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.