«

»

SYSCAD SOLUTIONS: MACHINE CONTROL MADE SIMPLE! UNICONTROL 3D – sisteme performante de ghidaj al utilajelor de constructii

Share

 

Sistemul dezvoltat de UNICONTROL duce tehnologia ghidarii utilajelor la un nivel superior, datorita interfetei prietenoase – in limba romana sau engleza, in functie de dorinta operatorului, permitand realizarea lucrarilor fara greseli.

 

UNICONTROL 3D este singurul sistem existent pe piata care asigura un suport deplin excavatoarelor cu cupe pivotante si garanteaza cea mai buna functionalitate si fexibilitate pentru excavatoarele mici.

UNICONTROL 3D economiseste timp si resurse si livreaza exact datele necesare pentru realizarea lucrarilor.

Sistemul UNICONTROL 3D poate fi instalat pe excavatoare cu orice fel de cupa si brat precum si pe incarcatoarele frontale.

Utilizarea acestora se poate face in tandem cu o baza GPS ce poate fi montata in santier sau prin receptia de corectii RTK de la o retea de statii permanente.

SysCAD Solutions s.r.l. este dealerul in Romania al UNICONTROL si detine, de asemenea, o retea de statii permanente (www.syscadrtk.ro) care transmite online corectiile RTK necesare executarii lucrarilor de constructii, conform cerintelor beneficiarului.

Prin intermediul UNICONTROL Cloud proiectul poate fi incarcat din birou si transmis utilajului, scurtand astfel timpul, si asigurand precizia necesara.

Cu ajutorul interfetei Cloud, se poate inspecta starea utilajului, starea proiectului, se poate selecta sistemul de coordonate utilizat, se poate gestiona proiectul si atribui diferitelor utilaje si se poate observa in permanenta situatia curenta a acestuia.

Datele utilizate sunt stocate si documentate, asigurandu-se un backup al acestora, astfel incat proiectele realizate pot fi restaurate oricand este nevoie, iar rapoartele de calitate necesare pot fi realizate simplu si usor.

Avantajele utilizarii tehnologiei UNICONTROL sunt date de:

 

 • usurinta in operare;
 • senzorii precisi si rapizi, cei rotativi fiind un patent unic;
 • echipamentele usor de instalat si calibrat;
 • posibilitatea ca tableta sa fie luata de operator si montata pe oricare utilaj este nevoie;
 • optiunile de modificare a interfetei utilizatorului, operatorul avand posibilitatea de a selecta afisarea a 3 dintre cele mai comune informatii necesare, acestea fiind apoi afisate continu pe ecran, care poate fi impartit in trei campuri ce pot fi schimbate si rearanjate in functie de cerintele proiectului;
 • senzorii si cablurile de conexiune cu rezistenta mare, conform standardului IP67;
 • acceptarea diferitor formate ale fisierelor de proiect – DXF si HTML – in interfata cloud;
 • unelte de configurare online a conexiunii NTRIP;
 • configurarea sistemului de ghidaj in functie de cerintele beneficiarului;
 • viteza de reactie a ecranului foarte mare, schimbarile de pozitie ale utilajului sau cupei fiind actualizate instantaneu;
 • suport pentru toate tipurile de excavatoare, buldoexcavatoare, excavatoare cu brat telescopic, excavatoare cu brat pivotant, incarcatoare frontale si excavatoare cu cupa pivotanta;
 • garantia standard de 2 ani, care poate fi extinsa la 5 ani;
 • suport tehnic fizic, telefonic sau prin control de la distanta 24/24.

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati prin intermediul site-ului nostru: www.cadsolutions.ro, la e-mail: office@cadsolutions.ro sau telefon: 031 103 53 48, 031 103 53 49 si fax 021 332 66 40.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 195 – septembrie 2022, pag. 25

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/09/01/syscad-solutions-machine-control-made-simple-unicontrol-3d-sisteme-performante-de-ghidaj-al-utilajelor-de-constructii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.