«

»

THERMOSYSTEM CONSTRUCT CORPORATION: Producator materiale de constructii (adezivi, vopsele si tencuieli decorative)

Share

Zona constructiilor, indiferent ca vorbim despre locuinte sau infrastructura, reprezinta pentru Romania un segment important.

THERMOSYSTEM a reusit sa castige si sa pastreze increderea partenerilor sai prin calitatea produselor si competenta echipelor, atat manageriale cat si de vanzari.

Produsele THERMOSYSTEM sunt verificate si incercate la cele mai riguroase laboratoare, obtinand rapoarte de incercari care le confirma calitatea si incadrarile produselor pe clase de performanta.

 

De ce sa alegeti THERMOSYSTEM?

Pentru ca oferim:

  • PRODUSE DE CALITATE
  • CONSULTANTA TEHNICASI COMERCIALA
  • PALETA LARGA DE PRODUSE
  • TEHNOLOGIE
  • APROPIERE FATA DE CLIENTI

Intr-un cuvant, cu THERMOSYSTEM este USOR! 

PENTRU PROIECTE PERFECTE!

 

PRODUCATOR MATERIALE DE CONSTRUCTII:

  • 250.000 tone Mortare Uscate
  • 60.000 tone Gleturi si Chituri
  • 10.000 tone Tencuieli Decorative si Vopsele

 

In intampinarea clientilor venim cu lansarea unui produs de o calitate superioara, ULTRA FLEX – adeziv pentru gresie si faianta, recomandat, in special, pentru placarea suprafetelor expuse direct la umiditate. Exemplu: terase circulabile, bai.

UTILIZARE: ULTRA FLEX se foloseste pentru lipirea in pat subtire, la interior si exterior, pe pereti si pardoseli – suprafete suport absorbante si neabsorbante – a placajelor ceramice cu format mare, placi din piatra naturala de culoare inchisa. Pentru placarea suprafetelor expuse direct la umiditate (ex. terase circulabile, bai) se foloseste numai impreuna cu produse de hidroizolare, recomandat fiind HYDROFLEX (mortar elastic bicomponent). Se preteaza la utilizare in spatii comerciale, birouri, pardoseli incalzite, peste hidroizolatii, peste placari ceramice existente. Se aplica pe suporturi minerale din beton, beton usor, beton poros (BCA), tencuieli de ciment, sape de ciment, pardoseli incalzite.

Nu se aplica pe suport din lemn, plastic, metal, huma, polistiren, hidroizolatii pe baza de bitum.

 

Va prezentam, in continuare, alte cateva noi produse ale caror incercari si valori de referinta sunt incadrate in conformitate cu SR EN 12004+A1:2012.

 

TS-FE – adeziv pentru placi ceramice, clasificat C1T

UTILIZARE: TS-FE se foloseste pentru lipire in pat subtire, la interior (spatii acoperite), pentru placari ceramice sau naturale, cu dimensiunea placii max. 35×35 cm, la care absorbtia de apa este mai mare de 3% (E>3%).

Se utilizeaza in spatii comerciale, birouri, locuinte, in conditii uscate, la o temperatura a aerului si a suportului de la 5°C la 30°C. 

Nu se aplica pe suport din lemn, plastic, metal, huma, polistiren, sticla, hidroizolatii pe baza de bitum.

 

TS-FLEX – adeziv flexibil pentru placari ceramice, clasificat C2TES1

UTILIZARE: TS-FLEX se foloseste pentru lipire in pat subtire, la interior si exterior, pe pereti si pardoseli, a placajelor ceramice cu format mare, placi din piatra naturala si artificiala, inchise la culoare, placaje cu absorbtie de apa din grupele Ia Ib, II si III,  cu o grosime uzuala de 6-20 mm. Pentru placarea suprafetelor expuse direct la umiditate (ex. terase circulabile) se foloseste numai impreuna cu produse de hidroizolare. Domeniul de utilizare acopera spatii comerciale, birouri, pardoseli incalzite, aplicarea peste hidroizolatii, peste placari ceramice existente. Se aplica pe suporturi minerale din beton, beton usor, beton poros (BCA), tencuieli de ciment, sape de ciment, pardoseli incalzite, hidroizolatii.

Nu se aplica pe suport din lemn, plastic, metal, huma, polistiren, sticla, hidroizoltii pe baza de bitum.

 

STONEFLEX – adeziv alb pentru piatra naturala si placari ceramice, clasificat C1TE

UTILIZARE: STONEFLEX este destinat lipirii in pat subtire, la interior si exterior (spatii acoperite), a placarilor ceramice sau naturale, la care absorbtia de apa este mai mare de 3% (E>3%). Este alegerea ideala pentru placi din piatra naturala alba sau semitransparenta (marmura, cuartit, granit, bazalt, dolomita) la interior. Se utilizeaza in spatii comerciale, birouri, locuinte, in conditii uscate, la o temperatura a aerului si a suportului de la 5°C la 30°C.

Nu se aplica pe suport din lemn, plastic, metal, huma, polistiren, sticla, hidroizolatii pe baza de bitum.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 192 – iunie 2022, pag. 4

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/09/01/thermosystem-construct-corporation-producator-materiale-de-constructii-adezivi-vopsele-si-tencuieli-decorative/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.