«

»

Carte de vizita AEDIFICIA CARPATI: Ana Holding – birouri de lux si Complex multifunctional Romsilva

Share

Ana Holding – birouri de lux

Cladire moderna cu destinatia Birouri de lux, in suprafata defasurata de 3.920 mp. Finisajele interioare de inalta clasa – pardoseli din piatra naturala, tamplarie din sticla, parchet din esente exotice si pereti decorati cu lambriuri din lemn de palisandru – fac din aceasta cladire una de referinta pentru spatiile de birouri de lux din Bucuresti.

Durata de executie: 12 luni

Ana Holding is a modern building with luxury offices to let, amounting to a built area of 3,920 square meters.

The high class interior finishes – natural stone floors, glass doors and windows, rare wood inlaid parquet, and jacaranda panelling – make the building an epitome of luxury offices in Bucharest.

The construction work lasted for 12 months.

 

 

Complex multifunctional Romsilva

In anul 2017 au fost finalizate ultimele trei investitii din cadrul Complexului Romsilva (Regia Nationala a Padurilor): Hotelul, Sala Multifunctionala si Sediul Administrativ II.

Sediul Administrativ II are o suprafata de 2.816 mp si cuprinde, pe langa birouri, un spatiu multifunctional, sali de protocol si de curs.

Sala Multifunctionala este o cladire cu o suprafata desfasurata de 1.970 mp, avand ca schelet de rezistenta o structura metalica cu inchideri exterioare din panouri tip sandwich si perete cortina, si cuprinde o sala de sport cu vestiare si birouri – capacitate 416 persoane.

Hotelul are o suprafata desfasurata de 3.838 mp si capacitate de cazare pentru 262 persoane, sauna, sala masaj, fitness, restaurant.

In 2017, the last three buildings within the Romsilva Complex (National Forest Administration) – the hotel, the multipurpose hall, and the administrative headquarters II – have been completed.

The administrative headquarters II has a total surface of 2,816 sqm and beside offices, includes a multipurpose hall, protocol rooms and lecture rooms.

The multipurpose hall has a total surface of 1,970 sqm, includes a gym with annexes, lockers and offices and can accommodate 416 people. The building frame is a metal structure with external closures.

The Hotel has a total surface of 3,838 sqm and can accommodate 262 persons. It has also a sauna, a massage and fitness room, and a restaurant.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 196 – octombrie 2022, pag. 16

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/10/01/carte-de-vizita-aedificia-carpati-ana-holding-birouri-de-lux-si-complex-multifunctional-romsilva/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.