«

»

DECEUNINCK: Noul design de ferestre Elegant Grando si noul toc de 84 mm

Share

Deceuninck continua sa extinda sistemul de succes de profile pentru ferestre Elegant si prezinta atat un nou toc cu adancimea de instalare de 84 mm, cat si Elegant Grando, cu un nou design de cercevea bazat pe platforma iCOR.

iCOR este primul bloc constructiv modular din lume, iar prin lansarea tocului de 84 de mm si a cercevelei Elegant Grando, Deceuninck confirma ca principiul reducerii complexitatii profilelor nu afecteaza imbogatirea varietatii constructive si estetice a platformei Elegant.

Atat noul toc de 84 mm, cat si noul design Elegant al cercevelei Grando raspund cererii pietei pentru un sistem constructiv cu o adancime mai mare, dar si pentru aplicatii ce necesita modele traditionale de imagine a ferestrelor si usilor.

Conceptul de design al seriei Elegant, care s-a impus deja cu succes pe piata cu un aspect caracteristic minimalist, primeste o completare de la Deceuninck cu inca un design de cercevea, Elegant Grando. Acesta prezinta aspectul traditional al unei ferestre din PVC cu rotunjimi pronuntate, integrandu-se armonios cu toate stilurile arhitecturale. Grando se pozitioneaza ca un profil rotunjit si universal in gama larga de modele a platformei Elegant.

Armarea cu profilul termic Forthex poate fi integrata in noul toc cu adancimea de 84 de mm, astfel se renunta la armarea cu profile din otel.

in plus fata de cerceveaua standard, in gama exista posibilitatea deschiderii canatului de usa de balcon atat spre interior, cat si spre exterior, fiind oferita si o varianta cu prag. Doua modele diferite de baghete pentru sticla, precum si numeroase profile de accesorii de pe platforma Elegant largesc versatilitatea aplicatiilor noii serii de profile. Elegant Grando este disponibil de la sfarsitul lunii septembrie, intr-o gama cromatica si de finisaj data de 50 de folii cu tonuri moderne si, optional, cu placare cu profile din aluminiu.

 

www.deceuninck.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 196 – octombrie 2022, pag. 47

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/10/01/deceuninck-noul-design-de-ferestre-elegant-grando-si-noul-toc-de-84/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.