«

»

Hai sa vorbim despre nZEB! Caravana nZEB vine la Cluj

Share

Saptamana nZEB Cluj, eveniment mult-asteptat, se va desfasura in perioada 3-6 noiembrie 2022 si va fi gazduit in Sala Polivalenta „BT Arena”. 

Activitatile Caravanei nZEB se adreseaza tuturor celor interesati de eficienta energetica, fie ca vorbim de beneficiari sau de profesionisti: arhitecti, ingineri, auditori, ONG-uri, universitati, asociatii profesionale, producatori si distribuitori, administratie publica (centrala si locala), constructori, provocand la un dialog constructiv si de actualitate toate partile interesate in implementarea conceptului nZEB.

Este un eveniment cu intrare libera pentru toti cei care vor sa afle cum pot construi mai bine, mai eficient, cum pot reduce costurile energetice sau cum se pot alatura profesionistilor in domeniu.

La Saptamana nZEB Cluj va vor intampina principalii actori in domeniul constructiilor sustenabile si instalatiilor, cu o gama larga de produse destinate cladirilor nZEB.

Va invitam sa descoperiti solutiile expuse, sa purtam discutii pe detalii de executie realizate pe machete scara 1:1, sa participati la workshopuri utile pentru cei interesati de cladiri eficiente energetic si sa vizitam impreuna santiere la standard nZEB sau de casa pasiva din zona Cluj-Napoca.

Cu fiecare popas pe care l-a facut Caravana nZEB (Bucuresti, Brasov, Iasi), evenimentul a capatat amploare si si-a marit numarul de vizitatori si de parteneri. Marius Soflete si echipa s-au alaturat Clusterului pRO-nZEB in efortul de organizare a Saptamanii nZEB Cluj, in cadrul proiectului The nZEB Roadshow (finantat prin programul Horizon 2020 al Uniunii Europene, prin contractul de grant nr. 892378).

Scopul proiectului The nZEB Roadshow consta in stimularea cererii de personal calificat in domeniul constructiilor si promovarea pe plan local si regional a bunelor practici in materie de cladiri cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB).

Gandita ca un accelerator pentru implementarea conceptului nZEB, Saptamana nZEB Cluj promite o experienta complexa, la care speram sa luati parte.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 196 – octombrie 2022, pag. 42

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/10/01/hai-sa-vorbim-despre-nzeb-caravana-nzeb-vine-la-cluj/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.