«

»

HELINICK: Garantia celor mai inalte standarde de eficienta energetica, securitate si confort

Share

In contextul actual, in care energia reprezinta un procent tot mai mare din costul de intretinere si exploatare al cladirilor, implementarea unui sistem BMS performant trebuie sa fie o prioritate, acesta permitand imbunatatirea performantelor cladirilor atat din punct de vedere al consumului, cat si al confortului.

Building Management System (BMS) este un sistem inteligent de control, ce permite monitorizarea si comanda instalatiilor de climatizare, electrice si securitate atat dintr-un dispecerat central, cat si de la distanta.

Sistemul BMS permite transformarea unei cladiri pasive in una activa, prin corelarea cu factori de mediu exteriori, cum ar fi temperatura, luminozitatea, vantul, precum si factori interiori, ca gradul de ocupare si temperatura interioara.

Prin implementarea unor scenarii bine definite si controlul precis al parametrilor de functionare ai instalatiilor integrate, se pot realiza economii semnificative de energie electrica si termica, se reduce costul cu personalul de mentenanta si intretinere, durata de viata a echipamentelor va fi extinsa si, nu in ultimul rand, mediul de lucru pentru ocupantii cladirii va fi imbunatatit.

Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul Sigurantei si Securitatii Electronice, compania Helinick ofera de la servicii de consultanta si proiectare pana la servicii de implementare si intretinere a sistemelor BMS, atat pentru cladirile publice cat si pentru cele private.

Scopul nostru este eficientizarea energetica, prin crearea in mod inteligent a unui mediu interior cat mai placut si confortabil.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 196 – octombrie 2022, pag. 33

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/10/01/helinick-garantia-celor-mai-inalte-standarde-de-eficienta-energetica-securitate-si-confort/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.