«

»

Editia a III-a a Galei FPSC – STAR CONSTRUCT 2022, Bucuresti, 8 decembrie 2022

Share

Editia a-lll-a a celui mai amplu eveniment dedicat breslei constructorilor se apropie, iar noi, echipa FPSC, suntem nerabdatori sa ne cunoastem/sa ne revedem intr-o atmosfera relaxata, la sfarsit de an!

Au trecut 15 ani de cand Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii este alaturi de constructori, le sustine interesele si contribuie la imbunatatirea legislatiei aplicabile, la consolidarea imaginii si demnitatii constructorilor.

In Romania avem 420 000 de angajati. Un loc de munca in constructii genereaza alte 7,6 locuri de munca in alte sectoare. Participarea sectorului constructii la PIB-ul Romaniei se ridica la 6.6%. Toate aceste cifre insa capata alta dimensiune atunci cand ne gandim ca dezvoltarea tarii si a nivelului de trai este direct proportionala cu investitiile pe care noi, constructorii, le aducem la viata.

La sfarsit de an, dupa o perioada lunga de activitate intensa, de restrictii si comunicari „on-line”, avem nevoie sa ne revedem, sa socializam, sa ne bucuram impreuna de finalul anului 2022: echipa executiva, colaboratori si potentiali colaboratori din sectorul constructii, dezvoltatori imobiliari, proiectanti, producatori/distribuitori materiale si utilaje de constructii, restauratori monumente, asiguratori, patroni ai companiilor ce desfasoara activitati conexe sectorului.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 197 – noiembrie 2022, pag. 10

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/11/01/editia-a-iii-a-a-galei-fpsc-star-construct-2022-bucuresti-4-decembrie-2022/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.