«

»

Prima editie a Workshop-ului GeoSint / Atelierul de Geosintetice, 4-6 noiembrie 2022 – Bran, Brasov

Share

GeoSint este denumirea Simpozionului National de Geosintetice, organizat de Asociatia Romana a Geosinteticelor in 3 editii: 1998, 2002 si 2007. 

Workshop GeoSint / Atelierul de Geosintetice isi doreste, pe de o parte, sa preia din traditia acestor manifestari care trebuie si vor fi reluate si, pe de alta parte, sa debuteze ca eveniment de sine statator, dar caruia sa ii fie asigurata continuitatea si o ritmicitate anuala.

Workshop GeoSint / Atelierul de Geosintetice este dedicat in special tinerilor studenti, masteranzi si doctoranzi, membrilor asociatiei si tuturor celor interesati de utilizarea corecta a materialelor geosintetice. 

Prima editie a Workshop GeoSint / Atelierul de Geosintetice se va desfasura in jud. Brasov, com. Bran, sat. Sohodol, la Pensiunea Bradul Inalt, in perioada 4-6 noiembrie 2022.

Detalii si concluzii post-eveniment veti gasi pe pagina de Facebook a Asociatiei Romane a Geosinteticelor: https://www.facebook.com/geosint.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 197 – noiembrie 2022, pag. 51

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/11/01/prima-editie-a-workshop-ului-geosint-atelierul-de-geosintetice-4-6-noiembrie-2022-bran-brasov/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.