«

»

ROCK DRILL CONSULT: De peste 10 ani, piata romaneasca beneficiaza de experienta geotehnica din Italia prin intermediul nostru

Share

ROCK DRILL CONSULT a fost infiintata in martie 2012 ca societate romano-italiana cu capital privat, orientata spre intermedierea colaborarilor in domeniul geotehnic dintre Italia si Romania si comercializarea pe piata romaneasca a produselor pentru lucrari de subsol: foraje geotehnice, geognostice, fundatii speciale, consolidari, cercetari hidrogeologice, executie puturi de apa, pompe de caldura, lucrari de infrastructura, acestea fiind domenii cu mari posibilitati de dezvoltare in tara noastra.

 

Reprezentam cu mandat in exclusivitate in Romania firma COMACCHIO INS. SRL din Treviso, Italia, lider la nivel mondial in ceea ce priveste productia utilajelor de foraj pentru diametre mici si medii, cu o prezenta puternica in 18 tari, pe toate continentele.

Pe langa aceasta colaborare, ROCK DRILL CONSULT are mandate in exclusivitate de la cele mai importante societati producatoare de accesorii specifice activitatilor de foraj: DAI PRA MARCELLO (Padova) – injectoare-amestecatoare, CARANDINA SRL (Ferrara) – echipamente de foraj, FGS DRILL SRL (Bari), GEOMARC SRL (Monza), GEOMISURE SRL (Cesena), precum si un contract de colaborare cu societatea PROJECT SRL (Parma) pentru comercializarea utilajelor de foraj second-hand.

Activitatea desfasurata pana in anul 2017 a fost orientata exclusiv spre comercializarea si intermedierea acestor produse. In anul 2017, am achizitionat propriile utilaje COMACCHIO si ne-am extins activitatea in domeniul executiei de lucrari, beneficiind de suportul consultativ, tehnic si executiv al angajatilor nostri – specialisti cu experienta de 40 de ani in domeniul forajelor, dobandita in Elvetia si Italia.

Colaboratorii ROCK DRILL CONSULT beneficiaza de instructaj specializat la firmele partenere din Italia.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 197 – noiembrie 2022, pag. 40

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/11/01/rock-drill-consult-de-peste-10-ani-piata-romaneasca-beneficiaza-de-experienta-geotehnica-din-italia-prin-intermediul-nostru/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.