«

»

SBR Soletanche Bachy Romania: Bazeaza-te pe noi! Build on us! Inginerie geotehnica

Share

Soletanche Bachy este unul dintre liderii mondiali si nationali in domeniul constructiilor speciale, atat in ceea ce priveste proiectarea si executarea lucrarilor subterane, cat si a lucrarilor de fundatii speciale. Soletanche Bachy apartine grupului Soletanche-Freyssinet (Vinci), prezent in 100 de tari din intreaga lume, iar in Romania din 1992.

Viziunea noastra:

Experienta si expertiza dinamica, in continua dezvoltare, a echipei noastre asigura succesul pe termen lung al companiei. Cu solutiile noastre inovatoare si competitive, castigam increderea si satisfactia partenerilor nostri.

Siguranta personalului nostru este baza culturii noastre. Pastrarea sanatatii angajatilor nostri si implicarea sociala fac parte din viata noastra. In cadrul operatiunilor noastre, acordam atentie protejarii valorilor noastre naturale si a mediului inconjurator.

 

Valorile noastre:

  • Prevenire si siguranta pe santier
  • Calitate
  • Colegii nostri: echipa de specialisti
  • Parteneriat cu toti colaboratorii, de la proiectare pana la implementare
  • Receptivitate si flexibilitate fata de tot ce e nou

 

Noi suntem:

Forta de munca locala, expertiza locala si internationala. Solutii complexe, profesionalism, baza tehnica avansata. Flexibilitate, colaborare, eficacitate. Revenirea clientilor si a partenerilor.

Proiecte cu rezonanta internationala sunt, de exemplu, fundatia turnurilor Petronas din Kuala Lumpur; stabilizarea nisipului maritim de la cele doua Palmiere din Dubai; lucrarile portuare de la Port 2000 din Le Havre; incinta de la Ground Zero – WTC New York; cel mai adanc ecran de etansare din lume la reabilitarea barajul Mud Mountain, SUA; cea mai mare cantitate (25.000 m3!) de betonare continua din lume la construirea Muzeului „Al Doilea Razboi Mondial” din Gdansk, Polonia.

Dedicat inovatiilor tehnice, Soletanche Bachy investeste anual 2% din cifra de afaceri in programe de cercetare din Uniunea Europeana, ajungand sa detina un portofoliu total de peste 500 licente, cu cate 35 inregistrate anual, licente care au contribuit la obtinerea numeroaselor premii de inovaţie acordate pentru tehnologii si solutii, cum ar fi sistemul de etansare CWS, procedeul Hidrofreza, metoda Geomix, tehnologia T.pile, metodele JetPlus, Proccope, Starsol, Colmix, Springsol.

 

Contact:
SBR Soletanche Bachy Romania
Str. Roma nr. 54-56, sector 1,
București, RO-011775
Tel: +40-31-102 37 01
Fax: +40-31-102 37 02
E-mail: sbr@sbr.ro
Web: www.sbr.ro

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/11/01/sbr-soletanche-bachy-romania-bazeaza-te-pe-noi-build-on-us/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.