«

»

THERMOSYSTEM CONSTRUCT CORPORATION: Producator materiale de constructii (adezivi, vopsele si tencuieli decorative)

Share

Zona constructiilor, indiferent ca vorbim despre locuinte sau infrastructura, reprezinta pentru Romania un segment important.

THERMOSYSTEM a reusit sa castige si sa pastreze increderea partenerilor sai prin calitatea produselor si competenta echipelor, atat manageriale cat si de vanzari.

Produsele THERMOSYSTEM sunt verificate si incercate la cele mai riguroase laboratoare, obtinand rapoarte de incercari care le confirma calitatea si incadrarile produselor pe clase de performanta.

 

De ce sa alegeti THERMOSYSTEM?

Pentru ca oferim:

  • PRODUSE DE CALITATE
  • CONSULTANTA TEHNICASI COMERCIALA
  • PALETA LARGA DE PRODUSE
  • TEHNOLOGIE
  • APROPIERE FATA DE CLIENTI

Intr-un cuvant, cu THERMOSYSTEM este USOR!

PENTRU PROIECTE PERFECTE!

PRODUCATOR MATERIALE DE CONSTRUCTII:

  • 250.000 tone Mortare Uscate
  • 60.000 tone Gleturi si Chituri
  • 10.000 tone Tencuieli Decorative si Vopsele

 

Suntem o comapanie 100% romaneasca ce activeaza in domeniul materialelor de constructii, producatoare de adezivi si mortare uscate destinate constructiilor. Tinta companiei este de a dezvolta o gama cat mai variata de produse de cea mai buna calitate.

Pentru a va ajuta sa va familiarizati cu aceste produse si sa faceti alegerile potrivite, va prezentam, in continuare, o parte din oferta noastra.

Tot mai des intalnim in casele si curtile oamenilor piatra naturala. Pe langa ceramica obisnuita, placile din piatra naturala sunt tot mai populare pentru acoperirea suprafetelor din interior si exterior. De obicei se folosesc granitul si marmura, dar exista si alte tipuri de piatra naturala la care se apeleaza, e drept, mai rar. Piatra naturala este solicitata ca material pentru pardoseli si pereti in baile moderne. Acesta este motivul pentru care vrem sa va prezentam unul dintre adezivii recomandati pentru astfel de material. 

    

MARMOFLEX – adeziv flexibil rezistent la apa si inghet, sub forma de pulbere alba, in componenta caruia avem ciment alb ce nu modifica culoarea placilor

UTILIZARE: MARMOFLEX se foloseste in pat subtire, la interior si exterior, pentru placaje de toate tipurile, placi din piatra naturala si artificiala. Se va utiliza pe suporturi cu aderenta la mortare pe baza de ciment. La exterior si in zonele cu umiditate permanenta, adezivul trebuie aplicat atat pe suport, cat si pe placa ceramica, astfel incat sa se obtina o acoperire de 100% a placii.

 

TS-FLEX – adeziv flexibil pentru placari ceramice, clasificat C2TE S1     

UTILIZARE: TS-FLEX este destinat lipirii in pat subtire, la interior si  exterior, pe pereti si pardoseli, a placajelor ceramice cu format mare, placi din piatra naturala si artificiala, inchise la culoare, placaje cu absorbtie de apa din grupele  Ia Ib, II si III, cu o grosime uzuala de 6-20 mm. Pentru placarea suprafetelor expuse direct la umiditate (ex. terase circulabile) se foloseste numai impreuna cu produse de hidroizolatie. Poate fi utilizat in spatii comerciale, birouri, pe pardoseli incalzite, peste hidroizolatii, peste placari ceramice existente. Se aplica pe suporturi minerale din beton, beton usor, beton poros (BCA), tencuieli de ciment, sape de ciment, pardoseli incalzite, hidroizolatii. Nu se aplica pe suport din lemn, plastic, metal, huma, polistiren, sticla, hidrozolatii pe baza de bitum.

Pentru izolarea caselor sau cladirilor inalte, venim in intampinarea clientilor cu un adeziv destinat lipirii placilor de polistiren perfect adaptat zonelor care trebuie izolate. Cu ajutorul adezivului pentru polistiren ULTRA THERM, te vei bucura de un termosistem eficient.

Exista doua tipuri de polistiren, fiecare cu proprietati specifice: polistiren expandat (EPS) si polistiren extrudat (XPS). Ambele tipuri pot fi lipite cu acest adeziv, potrivit, de asemenea, pentru vata bazaltica – un material foarte eficient pentru izolarea peretilor.

 

ULTRA THERM a fost creat pentru a lipi acest tip de izolatie de materialul suport (beton, BCA, caramida s.a.).

UTILIZARE: ULTRA THERM se foloseste pentru lipirea placilor de polistiren expandat, extrudat si vata bazaltica la interior si exterior, cat si ca masa de spaclu, in care se inglobeaza plasa de armare a polistirenului peste placile de izolatie.

Daca suprafata suport este plana, se recomanda aplicarea mortarului adeziv pe toata intinderea placii de polistiren, pentru o eficienta sporita a izolatiei.

Intinderea adezivului se face pe intreaga suprafata a fiecarei placi de polistiren cu ajutorul gletierei zimtate de 10 mm x 10 mm sau 12 mm x 12 mm.

 

TENCUIALA DECORATIVA ELASTOMERICA – un produs pe baza de rasini sintetice in dispersie apoasa, agregate minerale, pigmenti si aditivi, utilizat pentru finisaje interioare si exterioare

UTILIZARE: TENCUIALA DECORATIVA ELASTOMERICA se utilizeaza in principal la finisarea fatadelor, dar poate fi folosita si la finisaje interioare. Se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala precum: tencuieli uzuale de var-ciment, gleturi de ipsos, beton, placi de gips-carton si pe vopsele vechi rezistente la frecare si uzura.

 

VOPSEA LAVABILA AMBIANCE WHITE LATEX VELVET – o vopsea pe baza de rasini acrilice, extinderi si filleri, utilizata pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare. Se remarca printr-un aspect mat, o textura catifelata si rezistenta sporita la spalare.

UTILIZARE: AMBIANCE WHITE LATEX VELVET se utilizeaza pe suprafete interioare intens solicitate, in zone cu grad ridicat de uzura: camere de hotel, camerele destinate copiilor, holuri etc. Se poate aplica la interior, pe toate tipurile de suprafete de zidarie, tencuiala, beton, suprafete din materiale minerale, inclusiv BCA, placi de ipsos, placi de rigips etc.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 196 – octombrie 2022, pag. 6

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/11/01/thermosystem-construct-corporation-producator-materiale-de-constructii-adezivi-vopsele-si-tencuieli-decorative-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.