«

»

POPP & ASOCIATII: 20 de ani de profesionalism. 20 de ani de solutii pentru structuri sigure

Share

 

Cu peste 20 de ani de activitate si experienta, Popp & Asociatii continua sa fie una dintre firmele lider pe piata de proiectare din Romania, un promotor al solutiilor inovatoare in domeniu. Recunoasterea performantei si a calitatii lucrarilor realizate este atestata nu doar de cei peste 500 de clienti multumiti, ci si de premiile acordate de asociatiile de profil din Romania si din strainatate.

 

Misiunea Popp & Asociatii este de a oferi clientilor servicii personalizate, integrate, de a dezvolta si implementa solutii pentru structuri sigure, performante, sustenabile. In aceasta directie, compania se bazeaza pe o echipa de specialisti care promoveaza excelenta, bunele practici, integritatea si apreciaza un mediu de lucru care pune accent pe dezvoltarea profesionala si pe cultura succesului.

 

La Popp & Asociatii exista astazi cea mai mare echipa din Romania de verificatori si experti tehnici atestati. In 2022, inca cinci membri ai echipei au obtinut atestatul de verificator sau expert pentru domeniile A1, A2 sau Ag. Cu peste 75 de profesionisti in echipa, compania este pregatita sa raspunda solicitarilor clientilor, indiferent de gradul de complexitate sau dificultatea viitoarei investitii.

 

Daca la inceput, in 2002, activitatea era axata pe proiectarea structurala, in timp, ca raspuns la nevoile din piata, serviciile oferite s-au diversificat si acopera acum intregul proces de proiectare, existand specialisti in fiecare domeniu. Asadar, pe langa proiectarea de structuri de rezistenta, Popp & Asociatii asigura si servicii BIM complete, consultanta, expertizare si verificare tehnica, inginerie geotehnica, asistenta tehnica, monitorizare, management de proiect sau testarea materialelor de constructii. In plus, departamentul de cercetare-dezvoltare dezvolta si propune solutii si tehnologii avansate, metode inovatoare de lucru, adaptate nevoilor clientilor, unele dintre acestea implementate pentru prima data in Romania.

 

Avand cea mai mare responsabilitate in procesul de realizare a unei constructii, inginerii structuristi din Popp & Asociatii pun siguranta viitorului imobil pe primul loc, nu fac niciodata compromisuri care pot afecta siguranta cladirii proiectate, sunt mereu consecventi in respectarea legilor, normelor, standardelor si reglementarilor romanesti si europene in vigoare. Aceasta este una dintre valorile dupa care se ghideaza membrii echipei, ducand mai departe principiile fondatorului companiei, domnul prof. ing. Traian Popp.

 

Portofoliul Popp & Asociatii cuprinde lucrari din sectoare variate: cladiri de birouri si rezidentiale, arene sportive, aeroporturi, cladiri monument istoric, muzee, obiective industriale si centre comerciale, institutii de invatamant, hoteluri si spitale.

Fie ca este vorba de proiectarea de infrastructuri de foarte mare adancime, de pana la 6 subsoluri, structuri dintre cele mai inalte, de pana la 35 de etaje, sau parti de cladire aflate in consola de pana la 13 metri, Popp & Asociatii este alaturi de clientii sai cu solutii pentru structuri sigure.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 198 – decembrie 2022, pag. 84

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/12/30/popp-asociatii-20-de-ani-de-profesionalism-20-de-ani-de-solutii-pentru-structuri-sigure/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.