«

»

PREFBETON: Organizatia Patronala a Producatorilor de Prefabricate din Beton din Romania –  a patra editie a Conferintei internationale „Solutii prefabricate din beton”

Share

 

Prefbeton Organizatia Patronala a Producatorilor de Prefabricate din Beton din Romania – a organizat pe 20 octombrie 2022 a patra editie a Conferintei internationale „Solutii prefabricate din beton, cu tema Un viitor sustenabil.

 

Conferinta a avut loc la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti si a reunit 200 de participanti din randul proiectantilor de structuri, arhitectilor, antreprenorilor generali, dezvoltatorilor imobiliari si producatorilor de prefabricate din beton, studentilor, dar si furnizorilor de echipamente si materiale pentru industria constructiilor.

 

 

Am continuat si in acest an seria discutiilor pe tema solutiilor prefabricate din beton. Vorbitori din Romania si din strainatate au abordat diverse teme actuale sau proiectii catre viitor, menite sa inspire participantii: constructii sustenabile (prefabricatele din beton – un pas catre un viitor sustenabil), noi solutii prefabricate din beton (sisteme de imbinare si fundatii inovatoare), siguranta in domeniul constructiilor (un mod eficient de a arata ca ne pasa), viitorul constructiilor din Romania (schimbarile aduse de NE 012-1), noi abordari ale sectorului rezidential, inovatie (viitorul betonului in lume) etc.

 

Printre vorbitorii invitati la aceasta conferinta s-au aflat nume importante din Romania, Franta, Lituania, Ungaria, Germania si Italia: Gabor Lesko (CRH Europe Materials), Tomas Plauska (Consolis Group), Emil Rotaru (Somaco Grup Prefabricate, o companie Holcim), Florin Nistor-Chinole (Arcadia Architecture & PM), Mihai Pavel (AICPS/Altfel Construct), Samuel Jones (MC Bauchemie Muller GmbH & Co. KG), Simone Guidi (Structurama), Gabor-Almos Sandor (Consolis Engineering Services Romania), prof. dr. ing. Dan Georgescu (Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti), Tudor Saidel (Saidel Engineering), Edelio Bermejo (Holcim Group).

 

Evenimentul a fost incheiat de celebrul violonist Alexandru Tomescu, care a adus o superba perspectiva muzicala asupra temei conferintei.

 

A patra editie a Conferintei internationale „Solutii prefabricate din beton a fost organizata de membrii Prefbeton ASA Cons Romania, Bauelemente, Con-A Sibiu, Ferrobeton – o companie CRH, Prefab SA Calarasi, Somaco Grup Prefabricate – o companie Holcim, Star Trading, SW Umwelttechnik Romania,

cu sustinerea partenerilor diamond MC Bauchemie, Gabor Concrete, Saidel Engineering,

a partenerilor gold First Technology, Chryso, Master Builders

si a partenerilor silver Sika, Peikko, Pfeifer, Idea StatiCA, Terwa Romania, MaxFrank, BT Innovation, Strusoft, CIROM

 

Va asteptam la cea de-a cincea editie a Conferintei Internationale Prefbeton, din anul 2023.

 

Urmariti-ne pe www.prefbeton.ro, Linkedin si Facebook

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 198 – decembrie 2022, pag. 92-93

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/12/30/prefbeton-organizatia-patronala-a-producatorilor-de-prefabricate-din-beton-din-romania-a-patra-editie-a-conferintei-internationale-solutii-prefabricate-din-beton/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.