«

»

Proiecte de succes marca SSAB-AG

Share

 Deoarece calitatea rezultatelor este unul dintre cei mai valorosi indicatori ai succesului unei companii, merita sa evidenţiem cateva proiecte realizate de catre SSAB-AG. Menţionam ca societatea detine certificari atat pentru fabricarea unor materii prime utilizate in sectorul construcţiilor (structuri metalice si prefabricate din beton), cat si pentru proiectare, executie constructii civile, industriale, drumuri si poduri, modernizari si realizarea de constructii metalice.

 

Dintre proiectele de anvergura aflate in portofoliul SSAB-AG putem mentiona construirea unor depozite logistice in Bacau, acestea avand rolul de amplasare si distributie a diverselor produse destinate comercializarii. In fapt, proiectele au coincis, acoperind atat partea de construire propriu-zisa a spaţiilor destinate depozitarii, cat si amenajarea zonelor administrative specifice unor astfel de construcţii.

 

Alte proiecte marca SSAB-AG sunt reprezentate de construirea unui centru comercial de 26.000 mp in Timisoara si a unui complex agro-alimentar in Tulcea. Pentru cel de-al doilea proiect, a fost imperios necesara construirea mai multor tipuri de cladiri, de la hale de producţie panificaţie si patiserie, hale depozitare si pana la un parc fotovoltaic, toate acestea amplasate pe o suprafaţa de aprox. 60 ha.

 

Cladirile industriale cu birouri sunt investitii de interes la care standardele SSAB-AG sunt pe masura calitaţii impuse de beneficiar, un partener de prestigiu fiind Artemis Real Estate.

 

SSAB-AG are in derulare si contracte de achiziţii publice de lucrari, cel mai recent fiind operaţionalizarea Unitaţii Naţionale ETIAS.

 

Dupa cum se poate observa din complexitatea lucrarilor efectuate, SSAB-AG se pliaza cu usurinta pe indicatiile beneficiarilor de proiecte dar vine si cu propria expertiza tehnica in acest sens.

 

SSAB-AG ureaza tuturor clienţilor si colaboratorilor un an nou fericit si plin de impliniri si le multumeste pentru increderea si sprijinul acordate in realizarea proiectelor.

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 198 – decembrie 2022, pag. 31

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/12/31/proiecte-de-succes-marca-ssab-ag/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.