«

»

ROMFRACHT: Noi domenii de activitate

Share

 

Chiar daca vine iarna, avem noutati! Punem in functiune prima parte a unui proiect de anvergura realizat in proximitatea sediului Romfracht: Fabrica de prefabricate si Statie de betoane.

 Aceasta decizie de dezvoltare vine din dorinta de a le oferi clientilor betoane performante. Faptul ca suntem producatori de fibre metalice si fibre din polipropilena ne pune in evidenta capacitatea de a funiza betoane cu fibre, corect dozate si elaborate in conformitate cu fiecare proiect. Am conceput retete specifice pentru punerea corecta in opera a betoanelor sau betoanelor cu fibre.

 

Pentru pardoseli, la care suntem specialisti, venim cu intregul know-how, betoane speciale ce au in spate sute de incercari de laborator si aplicari in practica.

Sunt retete noi de beton, ce se pot plia pe fiecare proiect in parte in functie de specificatiile individuale.

 

Tot pentru pardoseli avem in portofoliu cuarturi, sigilanti, snur de inchidere rosturi, mastic inchidere rosturi, pana si folia pentru separare intre stratul suport si beton am optimizat-o pentru a reduce costurile.

 

Ne ocupam de alegerea tipului de fibre pentru fiecare aplicatie. O importanta deosebita in optimizarea betoanelor este mixarea diverselor tipuri de fibre pentru a obtine criteriile de performanta a betoanelor. De exemplu, in betoanele unde se folosesc fibre metalice este bine sa se adauge 600 grame de fibre RoWhite pentru evitarea microfisurilor, pe cand in betoanele unde se folosesc fibrele de polipropilena RoFero sunt de ajuns numai 300 grame de RoWhite.

 

Planuim ca in primavara sa finalizam si a doua parte a proiectului – fabrica de prefabricate specializata in elemente de structura pentru hale industriale, proiecte de infrastructura etc.

Matritele din dotarea fabricii acopera o gama larga de elemente de tipul: stalpi, grinzi simple, delta pretensionate si grinzi de coama cu preluare pluviala pretensionate, pereti clasici, pereti izolati, elemente de pardoseli care sunt deja instalate.

 

Suntem orientati spre clienti si punem accent pe calitate, iar acest lucru se vede si in noile produse: retetele noastre de beton sunt certificate, iar noutatea pe care o aducem este ca eliberam certificate de conformitate si pentru betoanele cu fibre!

 

Pe langa betoanele cu aplicatii structurale venim si cu betoane speciale pentru sape. Armarea directa a sapelor (sau suprabetonarilor) in statia de betoane asigura o dispersie excelenta.

 

Noul domeniu de activitate este pentru noi o provocare, dar ne motiveaza pentru a asigura o crestere sustenabila a companiei Romfracht.

 

Sarbatori Fericite actualilor si viitorilor parteneri!

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 198 – decembrie 2022, pag. 36-37

 

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/12/31/romfracht-noi-domenii-de-activitate/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.