«

»

THERMOSYSTEM CONSTRUCT CORPORATION: Producator materiale de constructii potrivite proiectelor tale

Share

Exista multe lucruri pe care le putem realiza intr-o locuinta, fie ea casa sau apartament. Chiar daca este vorba de un spatiu mai redus, fara acces la o curte sau gradina, ca in cazul unei case, se gasesc destul de multe lucruri pe care sa le schimbam sau pe care sa le imbunatatim in interior/exterior, iar in acest sens avem nevoie de materiale de constructii sustenabile. Asadar, pentru a obtine ceea ce avem nevoie sau ne este mai util, trebuie sa alegem un vanzator cu experienta care ofera produse de foarte buna calitate.

THERMOSYSTEM este unul dintre producatorii de materiale de constructii care ofera astfel de produse si este din ce in ce mai prezent pe piata.

Tinta noastra pentu urmatoarea perioada este castigarea unei cote de piata substantiale si atingerea satisfactiei maxime a clientilor prin calitatea produselor pe care le oferim.

Ce trebuie sa stiti despre noi: THERMOSYSTEM CONSTRUCT CORPORATION SRL a fost infiintata in anul 2009 cu un capital 100% romanesc, din ambitia fondatorului, Cristian Niculescu, de a produce materiale de constructii pentru proiecte de succes.

De ce sa alegeti THERMOSYSTEM?

Pentru ca oferim:

  • PRODUSE DE CALITATE
  • CONSULTANTA TEHNICA SI COMERCIALA
  • PALETA LARGA DE PRODUSE
  • TEHNOLOGIE
  • APROPIERE FATA DE CLIENTI

 

Intr-un cuvant, cu THERMOSYSTEM este USOR!

 

PRODUCATOR MATERIALE DE CONSTRUCTII:

  • 250.000 tone Mortare Uscate
  •  60.000 tone Gleturi si Chituri
  • 10.000 tone Tencuieli Decorative si Vopsele

Unul dintre produsele de top, cu un impact favorabil in randul clientilor este ULTRA FLEX – adeziv pentru gresie si faianta recomandat, in special, pentru placarea suprafetelor expuse direct la umiditate. Exemplu: terase circulabile, bai.

UTILIZARE: ULTRA FLEX se foloseste pentru lipirea in pat subtire, la interior si exterior, pe pereti si pardoseli – suprafete suport absorbante si neabsorbante – a placajelor ceramice cu format mare, placi din piatra naturala de culoare inchisa. Pentru placarea suprafetelor expuse direct la umiditate (ex. terase circulabile, bai) se foloseste numai impreuna cu produse de hidroizolare, recomandat fiind HYDROFLEX (mortar elastic bicomponent). Se preteaza la utilizare in spatii comerciale, birouri, pardoseli incalzite, peste hidroizolatii, peste placari ceramice existente. Se aplica pe suporturi minerale din beton, beton usor, beton poros (BCA), tencuieli de ciment, sape de ciment, pardoseli incalzite.
Nu se aplica pe suport din lemn, plastic, metal, huma, polistiren, hidrozolatii pe baza de bitum.

 

ULTRA THERM este un adeziv recomandat pentru lipirea si spacluirea polistirenului expandat (EPS) si a celui extrudat (XPS), cat si pentru vata bazaltica, un material foarte utilizat in ultima perioada.

UTILIZARE: ULTRA THERM se foloseste pentru lipirea placilor de polistiren expandat, extrudat a vatei bazaltice la interior si exterior, cat si ca masa de spaclu, in care se inglobeaza plasa de armare a polistirenului peste placile de izolatie.
Daca suprafata suport este plana, se recomanda aplicarea mortarului adeziv pe toata intinderea placii de polistiren, pentru o eficienta sporita a izolatiei.
Intinderea adezivului se face pe intreaga suprafata a fiecarei placi de polistiren cu ajutorul gletierei zimtate de 10×10 mm sau 12×12 mm.

 

PROFITHERM este un adeziv sub forma de pulbere, de culoare caramizie pe baza de ciment, cu continut ridicat de aditivi speciali, fibre de armare sintetice si agregate atent selectionate.

UTILIZARE: PROFITHERM se foloseste pentru lipirea si armarea placilor de polistiren expandat si grafitat, polistiren extrudat si vata bazaltica.
Se aplica pe suporturi minerale din beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, BCA, caramida si pe suport din lemn OSB.

 

TENCUIALA DECORATIVA ELASTOMERICA este un produs pe baza de rasini sintetice in dispersie apoasa, agregate minerale, pigmenti si aditivi, utilizat pentru finisaje interioare si exterioare.

UTILIZARE: TENCUIALA DECORATIVA ELASTOMERICA se utilizeaza in principal la finisarea fatadelor, dar poate fi folosita si la finisaje interioare. Se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala precum: tencuieli uzuale de var-ciment, gleturi de ipsos, beton, placi de gips-carton si pe vopsele vechi rezistente la frecare si uzura.

 

VOPSEA LAVABILA AMBIANCE WHITE LATEX VELVET – este o vopsea pe baza de rasini acrilice, extinderi si filleri, utilizata pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare.
Se remarca printr-un aspect mat, o textura catifelata si rezistenta sporita la spalare.

UTILIZARE: AMBIANCE WHITE LATEX VELVET se utilizeaza pe suprafete interioare intens solicitate, in zone cu grad ridicat de uzura: camere de hotel, camerele destinate copiilor, holuri etc. Se poate aplica la interior, pe toate tipurile de suprafete de zidarie, tencuiala, beton, suprafete din materiale minerale, inclusiv BCA, placi de ipsos, placi de gips-carton etc.

Mai multe informatii gasiti pe www.thermosystem.ro

 

OAMENI ONESTI, FIRME ONESTE, AFACERI DE SUCCES!

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 198 – decembrie 2022, pag. 8-9

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2022/12/31/thermosystem-construct-corporation-producator-materiale-de-constructii-potrivite-proiectelor-tale/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.