«

»

Invitatie la Conferinta Constructiile – „Motorul” Economiei, organizata de eDevize.ro

Share

Pe data de 09 februarie 2023 va avea loc prima editie a Conferintei Constructiile – „Motorul” Economiei, organizata de catre echipa eDevize.ro.

Evenimentul se va desfasura la Hotel Ramada, in sala Terra Grand Ballroom, si va reuni peste 120 de persoane de la companii de constructii de top din Romania, care vor aborda subiecte precum: oportunitati si provocari in piata, legislatia pentru constructii in 2023, digitalizarea si posibilitatile de accesare a fondurilor in anul curent.

In cadrul evenimentului, echipa eDevize va oferi detalii privind demararea unui proiect „surpriza” ce vizeaza atat companiile de constructii prezente la conferinta, cat si producatorii de materiale de constructii.

 

Florin Manoloiu, eDevize.ro: „Va fi unul dintre cele mai mari evenimente ale anului 2023, din sectorul nostru, cel al constructiilor. Un sector atat de puternic, cum este cel al constructiilor, are nevoie de unitate, deschidere catre a face lucrurile mai bine si mai controlat si, nu in ultimul rand, de oameni cu experienta si leaderi in acest domeniu.”

 

Daca ne raportam la anul curent, acesta se preconizeaza a fi unul foarte dificil, cu poate si mai multa incertitudine in piata decat precedentul. Insa sectorul constructiilor in Romania este si va fi in continuare unul rezistent, ce va avea doar de castigat.

Rezultatele nu vor intarzia sa apara daca toti cei implicati vor detine informatii corecte si clare si daca vor putea capata si mai multa eficienta si control in managementul de proiect, mai ales pentru serviciile de evaluare si ofertare (activitatile de la care pleaca totul cand vine vorba de un proiect de constructii).

Constructiile vor fi „motorul” economiei in 2023 si trebuie sa avem incredere in acest lucru.

 

Pentru a va inscrie la conferinta, accesati link-ul de inregistrare: https://www.edevize.ro/conferinta-2023/.

 

Despre companie

Echipa eDevize a inceput sa activeze in anul 2010, cu scopul de a aduce o schimbare in industria constructiilor si de a oferi clientilor sai posibilitatea automatizarii unor activitati curente. Astazi, eDevize este unul dintre principalii producatori de software pentru evaluarea si ofertarea lucrarilor in Romania.

Pana in prezent, aproximativ 8.000 de companii au utilizat programul eDevize in mod activ, cu peste 25.000 de accesari in fiecare luna si mai mult de 100 de parteneri din industria producatorilor de materiale de constructii.

Echipa eDevize vrea sa duca tot ceea ce a construit pana acum la urmatorul nivel. Alatura-te initiativei noastre si participa la conferinta din data de 09 februarie 2023: https://www.edevize.ro/conferinta-2023/

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/01/18/invitatie-la-conferinta-constructiile-motorul-economiei-organizata-de-edevize-ro/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.